42/42 Standaard Bouwhek Klem

Werfhekken makkelijk vergrendelen

42/42 Standaard Bouwhek Klem
42/42 Standaard Bouwhek Klem-1
42/42 Standaard Bouwhek Klem-2
42/42 Standaard Bouwhek Klem-3

Werfhekken makkelijk vergrendelen.

De standaardklem is de basisoplossing om werfhekken aan elkaar te koppelen. Elke klem moet langs de binnenkant van het terrein dichtgedraaid worden met een steeksleutel nummer 19. Heras heeft voor elk hekwerk de juiste klemmen in zijn assortiment. Er zijn zelfs klemmen die enkel met een speciale sleutel geopend kunnen worden. Een tijdelijk hekwerk dat correct is geplaatst en gekoppeld, vormt dan ook de ultieme afbakening van de werf.

  • Functioneel
  • Eenvoudig

Bouwhekklemmen monteren.

Plaats eerst het werfhek in de betonblokken. Koppel nadien de werfhekken met een standaard Heras-klem aan elkaar. Draai de moer los en draai de schildjes van elkaar. Draai dan de schildjes 90 graden. Steek de helft van de klem tussen de hekken door en draai het schildje vervolgens terug. Draai nu de bouwhekklem opnieuw vast. Dat wordt het best met een slagmoersleutel gedaan in plaats van een ratel. Op die manier kan de sleutel zo recht en stabiel mogelijk op de moer gehouden worden.

Bouwhekklemmen in alle soorten en maten

Heras heeft naast de standaardklem nog meer in zijn assortiment: een highsecurity-klem en een klem geschikt voor semipermanente montage. Hierbij worden de werfhekken met klemmen aan palen gekoppeld. De highsecurity-klem kan enkel met een speciale sleutel gemonteerd en gedemonteerd worden, waardoor de veiligheid op de werf opmerkelijk verhoogt. De schildjes van een standaard Heras-klem passen perfect rond een ronde buis met een doorsnede van 42 mm. De klemmen voor semipermanente montage werden zodanig aangepast dat ze aan een zijde rond een buis met een doorsnede van 60 mm passen. Zo is vast ook echt vast.

Specificaties
  • Art.: E0102
  • Hoogte: 55 mm
  • Breedte: 130 mm
  • Diepte: 3 mm
  • Verpakkingseenheid: 25
  • Gewicht: 0,45 kg
Van Wijnen Heras mobile
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
42/42 Standaard Bouwhek Klem

Kies dit product

42/42 Standaard Bouwhek Klem

Werfhekken makkelijk vergrendelen