Stef Manders


Finish Barriers zorgen voor een veilig en eerlijk wedstrijdverloop

Het mag natuurlijk nooit gebeuren dat een sportwedstrijd tot op de laatste meters een adembenemend koersverloop kent, maar juist op het moment suprême volledig uit de hand loopt. Het publiek neemt bezit van het parcours en dringt zich te ver op waardoor de deelnemers een vrije doorgang wordt ontnomen. En dat alles onder de ogen van sponsoren die juist op die plek aan de finish graag hun boodschap extra hadden uitgedragen.

Geplaatst op 01 augustus 2019 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


Geluidsreductie en hekwerk ineen

Het traditionele bouwhek is een zwaar en stevig naverzinkt hek dat voornamelijk binnenstedelijk wordt toegepast en bij bouwprojecten die een langere looptijd hebben. In een stad moet vaak efficiënt om worden gegaan met de beschikbare ruimte. Het traditionele bouwhek kan zonder blokken of schoren worden geplaatst en is daarom een veelgebruikte oplossing voor binnenstedelijke gebieden waar weinig plek is.

Geplaatst op 07 april 2017 door Stef Manders    Projectbeveiliging


Deels zicht-ontnemend hek: Gemeente Amsterdam

Er is bijna geen stad in de wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. Door de smalle straatjes en langs de grachten is de fiets een sneller vervoermiddel dan de auto of het openbaar vervoer. Voor iedere Amsterdammer is de fiets dan ook onmisbaar. Eind 2015 stond de teller op ruim 880.000 fietsen in de hoofdstad. Maar al deze fietsen hebben ook een parkeerplek nodig.

Geplaatst op 31 oktober 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging


Budgetwerfhekken: betaalbaar begrenzen

Het is de nachtmerrie van iedere werfleider: een ongeluk op het bouwterrein of een bende dieven die er met het kostbare bouwmateriaal vandoor gaat. De beveiliging van een werf-, of sloopplaats is dan ook essentieel.

Geplaatst op 31 oktober 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging


How to: manieren om een werfhek te koppelen

Een hekwerk dat op de juiste manier is gemonteerd en gekoppeld vormt een optimale afbakening van de werf. Hoe koppel je tijdens het monteren zo efficiënt mogelijk een Heras hek, zonder dat dit te veel tijd kost? De manieren om een werfhek te koppelen leggen we haarfijn uit met behulp van deze heldere montage-instructies.

Geplaatst op 22 september 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging


How to: manieren om een werfhek te bevestigen

Een hekwerk dat op de juiste manier is gemonteerd vormt een optimale afbakening van de bouwplaats. Hoe bevestig en koppel je zo efficiënt mogelijk een hek, zonder dat dit te veel tijd kost? Dit leggen we haarfijn uit met behulp van deze heldere montage-instructies.

Geplaatst op 09 september 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging


In 5 stappen naar een optimaal beveiligde bouwplaats

De bouwbranche is zeer concurrerend. Beheersing van kosten in het proces bepalen mede het rendement. Het weer en files hebben we niet in de hand. Het reduceren van schade door diefstal en vandalisme - en daardoor procesvertraging - wel. Juíst de buitenste schil van je bouwplaats vraagt om de beste beveiliging. Een systematische blik op beveiligen is onmisbaar. Dit 5 stappenplan helpt je hierbij: van beleid tot uitvoering en met aandacht voor nazorg.

Geplaatst op 06 september 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging


Zes opties om tijdelijke beveiliging in te zetten

Het plaatsen van werfhekken is verplicht bij de bouw. Je bakent je werkveld af en laat zien dat dit (even) jouw terrein is. Door je werkgebied te omheinen, toon je aan dat hier jouw materiaal ligt en machines staan. Verplicht of niet: de keuze van een werfhek is geen taak waar je je met een jantje-van-leiden van af moet maken. Stapsgewijs de beveiliging opschroevenis de beste manier om je materieel te beschermen en kosten te besparen.

Geplaatst op 10 mei 2016 door Stef Manders    Projectbeveiliging