Suzanne van Bekkers - Vroenhoven

Marketing & Communicatie Specialist at Heras Mobile Fencing & Security


Meer grip op de werf door juiste afsluiting

Een afgesloten werf wordt gelukkig steeds meer de standaard in België. Dat is niet enkel positief voor de veiligheid en diefstalpreventie op de werf. Het biedt eveneens op wettelijk en administratief vlak heel wat potentieel.

Geplaatst op 17 december 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

Geplaatst op 07 oktober 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Bouwhek mogelijkhedenGeluidsreductie


Een zorgeloos bouwverlof: zo beveiligt u uw bouwplaats tijdens de vakantieperiode

De vakantietijd staat voor de deur. Een aantal weken kunt u gaan genieten van zon, zee en strand. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak*. Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Wij geven u graag wat tips.

Geplaatst op 25 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Projectbeveiliging


Waardevolle partner voor luchthavens dankzij kennis en ervaring

De veiligheid op luchthavens moet 24/7 gewaarborgd zijn. Dit vraagt om de nodige flexibiliteit van samenwerkingspartners zoals Heras Mobile Fencing & Security. Is er schade aan een hekwerk op de landingsbaan? Of een defecte poort die tot onveilige situaties leidt? Dan is adequaat handelen een must. Passagiers en het vliegverkeer moeten bovendien immers zo min mogelijk verstoord worden. ‘Denken in oplossingen, een goede service en een snelle reactietijd is wat onze klant wil’, aldus Barry de Laat, montageleider bij Heras Mobile Fencing & Security.

Geplaatst op 11 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Virtueel tijdelijk beveiligen met BIM op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security is de eerste aanbieder van tijdelijke beveiliging met de 3D BIM-service. Hiermee komt BIM op de bouwplaats beter beschikbaar; zowel tijdens het bouwproces als voor het beoogde eindresultaat.

Geplaatst op 05 februari 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Lawaaidoofheid op de bouwwerf

Bijna altijd hoor je geluid in je omgeving. Het verkeer, de televisie of radio, mensen die met elkaar in gesprek zijn, het is nooit muisstil. Dat zijn allemaal geluiden die ons gehoor niet beschadigen. Maar wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, dan kunnen deze gevoelige structuren in het binnenoor beschadigen en kan het zelfs leiden tot lawaaidoofheid. Op bouwplaatsen is er vaak veel en hard geluid. Uit onderzoek van Volandis (2016) blijkt dan ook dat 1 op de 5 bouwvakkers last heeft van gehoorschade en bij 13 procent is lawaaidoofheid vastgesteld.

Geplaatst op 18 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Virtueel bouwen met BIM

Inmiddels is het bijna een werkwoord geworden in de bouw en in de ontwerpfase is het aardig gemeengoed: BIM. Het Bouw Informatie Model is een 3D-model waarin alle bouwpartijen samenwerken. Het wordt ook wel: ‘virtueel bouwen’ genoemd. De modellen van onder andere een architect, constructeur en installateur worden via BIM perfect op elkaar afgestemd. Dat biedt veel voordelen ten opzicht van het ‘ouderwetse’ 2D tekenen.

Geplaatst op 18 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Heras Smart Access Persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole

Cao-partijen voor de bouw en infra beloofden per 1 januari 2016 een Bouwplaats-ID in te voeren. Per september 2017 is er nog geen zicht op de nieuwe datum van invoering. Ondertussen zitten marktpartijen niet stil.

Geplaatst op 12 september 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven