Beveiligen

Mechanisch én elektronisch beveiligen

EBB (Elektronische Bouwplaats Beveiliging) is onze totaaloplossing voor werven, werfketen en materiaaldepots; dus binnen en buiten. De modules zijn te huur.


Download de Heras Mobile Fencing & Security Product Brochure:

Download hier de Product Brochure 

Beveiligen varianten & specificaties

E100 Detectie

Het basisstation wordt in uw keet gemonteerd (de keet zelf is met detectoren beveiligd). De kast wordt gevoed door stroom. Een noodbatterij kan het systeem ten minste 72 uur van stroom voorzien. Het basisstation communiceert draadloos met de detectoren. De bediening van het basisstation kunt u door middel van een code op locatie, internet en/of sms activeren. Bij detectie volgt doorkoppeling aan de bedieningsmethode en beheerder of alarmcentrale via een beveiligd GPRS-signaal. Heras verzorgt voor u het benodigde abonnement op de meldkamer.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 290 mm
  • Afmeting Hoogte : 340 mm
  • Afmeting Diepte : 180 mm

Downloads

Montage instructies

Foto's

Huur E100 Basisstation

E100 detector

Huur E100 Basisstation

E100 detector

Optica Secure detectie + camera

Optica Secure detecteert tot wel 100 meter en maakt dag en nacht heldere beelden. De beelden zijn online te bekijken en eenvoudig terug te vinden. Bij alarm worden de beelden via het GSM-netwerk verzonden. De beeldkwaliteit is hoog, zonder noodzaak van netwerkvoorbereiding. De systeemstabiliteit zorgt voor minder valse meldingen en een geverifieerd alarm voor een betrouwbare opvolging door meldkamer én politie. De draadloze camera is uitgerust met infrarood en werkt zonder externe lichtbron. Bij een storing in de stroomaanvoer werken de sensoren onafhankelijk door. Met een noodbatterij blijft de camera via GSM-beelden zenden. Optica Secure is modulair aan te passen aan de fase van het bouwproces en de inrichting van de locatie. Een spreekverbinding met de bouwplaats is een van de standaard opties. Plug & play.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 510 mm
  • Afmeting Hoogte : 720 mm
  • Afmeting Diepte : 250 mm
  • Detectie bereik : 100 m

Downloads

Montage instructies

Foto's

Optica secure

Beveiligingstekening

Totaalbeeld bouwplaatsbeveiliging

E100 Camera beeld

Werfbeveiliging is meer dan een systeem plaatsen

Onder veiligheid op de werf valt uiteraard ook het gehoor van uw medewerkers. Zowel gehoorbescherming als goede communicatie met elkaar. Heras biedt daarvoor de Noise Control Barrier. Een gewatteerd doek wat tot 20dB geluid reduceert.