Heras Smart Access
Box

Het plug-and-play-systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties

Heras Smart Access <br>Box
Heras Smart Access <br>Box-1

Het plug-and-play-systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties.

De Heras Smart Access Box zorgt voor een betrouwbare netwerkoplossing op bouwwerven zonder een vaste netwerkkabel. Ook uw werf professionaliseert. Wetten en regelgevingen eisen investeringen in toegangscontroles en persoonsregistratie. Bij voorkeur gebeurt alles uiteraard automatisch. Wij ontwikkelden hiervoor Heras Smart Access: beveiliging, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie gebundeld in een systeem speciaal voor de werf. Het is eenvoudig en flexibel in gebruik, en veelzijdig in resultaat. Elk project is anders. Soms volstaat een onderdeel van het Smart Access-systeem. Heras geeft graag advies over een werkende en betaalbare oplossing die het beste bij u past.

  • Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één
  • Voldoen aan eisen van opdrachtgevers, wetten en regels
  • Een overzicht op al uw locaties met één klik
  • De basis voor een veilige werf dag in dag uit

Controle over de hele werf met een betaalbare cloudoplossing.

Waterdichte veiligheid. Geen onbevoegden op de bouwwerf. Heras Mobile denkt in totale veiligheid. Het gebruiksvriendelijkste systeem. Werkelijke eenvoud. Een oplossing voor vingerafdrukregistratie (versleutelde cijfercode) en toegangspassen. Registratie. Wie was waar wanneer voor hoe lang? Inclusief volledig geautomatiseerde mandagenregisters. Enterprise-module. Alle projecten en medewerkers in een goed afgeschermde cloudomgeving. Online vooraanmelding. Minder administratie op de bouwwerf. Online veiligheidsinstructies mogelijk. Een stabiele marktleider ontneemt u alle zorgen. Plug-and-play. Geen netwerkkabels. 230 V is voldoende. Heras Mobile installeert alles onmiddellijk op locatie. Naadloze integratie. Ideale samenwerking met andere systemen zoals Keesing Authentiscan, CertWell, Projectbox en De Bouwpas. Geen schijncontrole. Dit vraag onvoorwaardelijke aandacht van de uitvoerder of portier. Smart Access werd ontwikkeld voor hen! Voldoe aan wetten en regelgevingen. Heras Smart Access helpt u daarbij.

Vooraanmelding, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één.

Vooraanmelding: Onderaannemers kunnen hun arbeidskrachten online aanmelden voordat ze naar het project komen. Door alle benodigde informatie op voorhand te registreren, voldoet u al aan de wetgeving en het bespaart u en de onderaannemers kostbare tijd op de bouwwerf. Vooraanmelding is uiteraard optioneel; aanmelden kan nog steeds ter plaatse. Aanmelden ter plaatse: de persoon meldt zich ter plaatse aan en deze gegevens worden gecontroleerd. Vervolgens krijgt die persoon toegang tot de bouwwerf met een persoonlijke toegangspas of na vingerafdrukregistratie (versleutelde cijfercode). Toegang en/of aanwezigheidsregistratie: de persoon heeft geregistreerde toegang. Het aanwezigheidsoverzicht wordt onmiddellijk aangepast en mandagenregister worden automatisch opgebouwd. De tourniquet is in deze gevallen optioneel. Er kan ook gewerkt worden met een (mobiel) aan- en afmeldpunt.

Specificaties
  • Art.: ETSH360
  • Hoogte: 380 mm
  • Breedte: 220 mm
  • Diepte: 170 mm
HSA Plegt-Vos
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Heras Smart Access <br>Box

Kies dit product

Heras Smart Access
Box

Het plug-and-play-systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties