State Garden Show 2020 kon in Duitsland doorgaan met inzet Heras bouwhekken

Stabiele bouwhekken met spandoeken voor een passende uitstraling

State Garden Show 2020 kon in Duitsland doorgaan met inzet Heras bouwhekken
- Janske Appelhof
van Heras Mobilzaun

Ook dit jaar zou de State Garden Show 2020 van maart tot oktober plaatsvinden op een voormalig kolenmijnterrein bij Krefeld. Waar de Corona omstandigheden in eerste instantie voor onzekerheid over de doorgang zorgden kon de tentoonstelling in mei van start gaan. De tijdelijke hekken van Heras waren onderdeel van de oplossing.

De eventorganisator welke verantwoordelijk was voor het event besloot dat er een stabiele omheining nodig was van het terrein. Aan de hekken zouden spandoeken bevestigd gaan worden. Zo kwam de organisatie in contact met Heras Mobilzaun, de Duitse vestiging van Heras Mobile Fencing & Security.

Een mooie kans voor Heras om haar professionaliteit te tonen. Er waren voldoende materialen op voorraad om direct uit te leveren. En aangezien de eventorganisator het ontwerp voor de spandoeken direct klaar had konden deze ook direct geprint en meegeleverd worden.

Om dit project te beveiligen leverde Heras op korte termijn:

  • 1.500 strekkende meter M400 met versterkte hoeken
  • 1.500 betonnen voetstukken
  • 500 schoren met grondpen
  • 1.400 high security klemmen 
  • 270 meter doek geprint met opdrukvan de klant

Door voor deze oplossingen te kiezen kon een mooie combinatie gemaakt worden tussen de gewenste uitstraling en veiligheid.

High Security klemmen

De organisatie was aangenaam verrast door het effect van de High Security klemmen. Zo’n ogenschijnlijk eenvoudig accessoire dat ervoor gezorgd heeft dat, niet betalende gasten overdag geweerd werden en ’s nachts werden ongenode gasten buiten de deur gehouden. Zo is voorkomen dat deze het terrein zouden betreden en zeldzame planten buit zouden maken. 

Round top bouwhekken

De round top hekken werden door de architect gekozen vanuit esthetisch oogpunt. Bij de ingang van het historische klooster complex paste de ronde hoeken beter in de sfeer. 

Wij zijn als Heras trots dat we dergelijke wensen snel kunnen vervullen. Om ook op deze manier samen met onze partner een prestigieus evenement voor vele maanden veilig te stellen. 

Offerte aanvragen