Het plug-and-playsysteem voor toegangscontrole op tijdelijke locaties

Smart Access van Heras Mobile: controle over de hele bouwwerf met koppeling tussen Checkinatwork en toegangscontrolesysteem

Ook uw bouwwerf professionaliseert. De wet aanwezigheidsregistratie vraagt om investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Het liefst werkt u met een geautomatiseerd systeem dat CheckinatWork koppelt aan een waterdicht toegangscontrolesysteem en dat eenvoudig per project ingezet kan worden

Speciaal voor de bouwwerf ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én persoonsregistratie wat u ontzorgt in het voldoen aan de wet aanwezigheidsregistratie en dat automatisch de aanwezigheid van medewerkers doorgeeft aan het RSZ. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig qua resultaten. Zekerheid en inzicht. Download hier in een handige handout wat smart access voor u kan betekenen.

toegangs-controle

Toegangscontrole en persoonsregistratie in één

Wissel administratieve rompslomp in voor controle, overzicht en nauwkeurigheid. Bespaar tijd.

Voldoen aan eisen van opdrachtgevers, wetten & regels

Met behulp van Smart Access voldoet aan u aan de wet aanwezigheidsregistratie die vereist dat alle aanwezigen op een bouwplaats zich registreren.

Waterdichte aanwezigheidsregistratie met Check in at Work

De koppeling tussen Smart Access en CheckinatWork controleert automatisch de geldigheid van de construbadge of de Limosa tewerkstelling van aanwezige werknemers.

Een pakket dat aansluit bij uw eisen

Ieder project is anders. Met de verschillende pakketten van Heras Smart Access bepaalt ú hoe u de bouwwerf controleert.

Rechtstreeks toegankelijk, waar u ook bent (cloud)

De cloudoplossing is vanaf iedere locatie toegankelijk en beheersbaar. Met één druk op de knop weet u wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. U heeft inzicht vanaf iedere gewenste locatie.

De basis voor een veilige bouwwerf

Bij een incident of noodgeval weet u meteen wie er op de bouwwerf is. En buiten de werkuren blijft ongewenst bezoek buiten. Veiligheid de klok rond.

Vraag een offerte aan voor Heras Smart Access

Offerte aanvragen
Realtime overzicht

Klopt uw Check in at Work registratie werkelijk? Met Heras Smart Access wel

Op grote bouwwerven is het voortdurend een komen en gaan van mensen en voertuigen. Hoe zorgt u dat uw werfregistratie waterdicht is? Met Smart Access koppelt u CheckinatWork aan een toegangscontrolesysteem. Hierdoor vindt er te allen tijde een effectieve controle plaats en weet u daadwerkelijk wie er op de bouw aanwezig is. Heeft een van uw werknemers een verlopen Limosa tewerkstelling? Dan wordt de toegang geweigerd. Zo weet u als werfleider zeker dat uw CheckinatWork registratie klopt én bespaart u tijd.

Vraag een Demo aan
Play iconAanwezigheid controleren

Méér tijd op uw werf (en minder aan uw bureau)

Voor ieder project levert het Smart Access toegangscontrolesysteem een toegevoegde waarde. Maar dat het u tijd oplevert, staat buiten kijf. U concentreert zich op datgene waar u goed in bent: het bouwproject succesvol voltooien. Het systeem betaalt zichzelf terug.

 • Eenmalig goedkeuren, tussentijds aanpassen
 • Snelle controle op werknemers
 • Op afstand toegang verlenen
 • Digitale persoonsregistratie
 • Correcte input voor de loonadministratie
Vraag een Demo aan
Realtime overzicht

Persoonsregistratie met minimale tijdsinspanning

Handmatig toegang moeten verlenen en weigeren op verschillende bouwlocaties is geen optie meer. De uitvoerder moet weten wie zich op de bouwplaats bevindt en wie niet. Smart Access is persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole ineen, met minimale tijdsinspanning voor de gebruiker. Hierdoor verdient het systeem zichzelf terug door minder administratie én een automatische opbouw van het mandagenregister.

Download Whitepaper

Smart Access van Heras Mobile: een complete oplossing voor toegangscontrole

Schuifpoort Axel - 7m Elektrisch

De ideale toegangsverschaffer tot úw bouwplaats.

De Heras Schuifpoort Axel is zeer eenvoudig en snel te plaatsen door de montage op een prefab betonnen fundatie. Het ontwerp van de schuifpoort integreert perfect in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de poort robuust is en soepel loopt.
De Schuifpoort Axel heeft bij de enkelvoudige uitvoering een vrije doorgangsbreedte van 5 of 7 meter. Beide versies zijn zowel handbediend als elektronisch verkrijgbaar.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 10675
 • Maaswijdte hoogte (mm) : 152
 • Maaswijdte breedte (mm) : 14
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Mobiele slagboom 6m

Flexibele oplossing om toegang te verlenen.

De mobiele slagboom van Heras wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Doordat de vangpaal mee beweegt, wordt de totale opening van 6 meter optimaal benut. De slagboom moet altijd gecombineerd worden met infrarood, dat voorkomt dat de slagboom sluit als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd met bijvoorbeeld een afstandsbediening, drukknop of gsm-module.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 800
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1025
 • Afmeting Breedte (mm) : 6575
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Slagboom met rok en overklimprotectie 4,7m

Voetgangers glippen makkelijk onder de normale slagboom door. Deze slagboom is voorzien van een rok en overklimbeveiliging.

Deze maatregelen voorkomen dat iemand onder de slagboom door kan kruipen of erover kan kruipen. De rok is 1300 mm hoog. De slagboom heeft een maximale doorgang van 4,7 meter inclusief vaste opvangpaal. De mobiele slagboom van Heras wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. De slagboom moet altijd gecombineerd worden met infrarood, dat voorkomt dat de slagboom sluit als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd met bijvoorbeeld een afstandsbediening, drukknop of gsm-module.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 370
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1115
 • Afmeting Breedte (mm) : 4830
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Heras Smart Access (Box)

Het plug-and-play-systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties.

De Heras Smart Access Box zorgt voor een betrouwbare netwerkoplossing op bouwwerven zonder een vaste netwerkkabel. Ook uw werf professionaliseert. Wetten en regelgevingen eisen investeringen in toegangscontroles en persoonsregistratie. Bij voorkeur gebeurt alles uiteraard automatisch. Wij ontwikkelden hiervoor Heras Smart Access: beveiliging, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie gebundeld in een systeem speciaal voor de werf. Het is eenvoudig en flexibel in gebruik, en veelzijdig in resultaat. Elk project is anders. Soms volstaat een onderdeel van het Smart Access-systeem. Heras geeft graag advies over een werkende en betaalbare oplossing die het beste bij u past.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 170
 • Afmeting Hoogte (mm) : 380
 • Afmeting Breedte (mm) : 220

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Heras Smart Access (Box)

Heras Smart Access Combi Scanner

Vingerafdruk en paslezer in een voor het gecontroleerd verlenen van toegang.

Wij ontwikkelden Heras Smart Access: beveiliging, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie gebundeld in een systeem speciaal voor de werf. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig in resultaat. De Combi Scanner kan met zowel een toegangspas als de vingerafdruk gebruikt worden. De scanners zijn vandalismebestendig (IK08) en weersbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor buiten (IP65). Daarnaast is de scanner compatibel met alle andere Heras-oplossingen.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 115
 • Afmeting Hoogte (mm) : 200
 • Afmeting Breedte (mm) : 80

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Vluchtpoort 1,2m vleugel -2m hoog op voetplaat

Vluchtpoort op tijdelijke locaties voor snel ontruimen.

De Heracles-vluchtpoort is het stevigste en veiligste alternatief voor de standaard werfheklooppoort. Deze volbad verzinkte draaipoort heeft spijlen, zijn vleugels kunnen ongeveer 180° draaien en de scharnieren zijn traploos nastelbaar. Daardoor hangen ze altijd recht, draaien ze soepel en krijgen voetgangers de plaats die ze nodig hebben. Het geavanceerde basisslot maakt het moeilijk om de poort open te wrikken. Het basisslot op deze Heras-poort is extra beveiligd met een vluchtsluiting: u kunt van binnen naar buiten, maar niet omgekeerd. Dat is een onmisbare optie als aanwezigen zo snel mogelijk het terrein moeten kunnen verlaten en in veiligheid gebracht moeten worden bij bijvoorbeeld calamiteiten. Met een vlucht- of antipaniekslot kan een gesloten poort altijd met een krukset of knop van binnenuit geopend worden. Een dergelijke vluchtpoort wordt altijd gecombineerd met een vluchtsluitplaat, die verhindert dat de poort van buitenaf geopend kan worden. Optioneel kan de poort uitgebreid worden met een deurdranger, zodat ze automatisch sluit na openen.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 100
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 1400
 • Maaswijdte breedte (mm) : 150
 • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Tourniquet compleet B700

Personen een voor een toelaten

Behoud de controle over de toegang tot uw bouwwerf door mensen gecontroleerd toe te laten en/of te laten vertrekken met deze mobiele tourniquet van Heras. Dit draaihek, ook wel draaikruis genoemd, biedt u maximale controle op de toegangsstroom. De mobiele tourniquet van Heras is voorzien van een elektromagnetische vergrendeling. Na autorisatie volstaat een lichte duw tegen het element om het te doen draaien. Na voltooiing van de beweging wordt het element opnieuw automatisch vergrendeld. De tourniquet is uitermate geschikt voor tijdelijke locaties zoals bouwwerven of evenementen. Met een tourniquet van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2230
 • Afmeting Breedte (mm) : 1600
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Turnstile complete B700
Ask RomeinBallast NedamBamBayer Crop ScienceBpcBurgland BouwDcv GroupDe NijsDu PrieDusseldorpEng EqinGubbels BvHegemanHendriksHooyberghs BvHurksIkeaKoninklijke MarineKuijpersLutosaPeinemannSiemensUbaVan WijnenZüblin
Check in at Work en toegangscontrolesysteem zijn één dankzij koppeling

Check in at Work en toegangscontrolesysteem zijn één dankzij koppeling

De Belgische bouw werkt al jaren met Check in at Work: een software-oplossing waarmee medewerkers op de bouwwerf hun aanwezigheid door middel van een pas of QR-code doorgeven aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). Om het professionals op de bouw zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat er tussen toegangscontrolesysteem Heras Smart Access en Check in at Work een naadloze koppeling. In dit blog gaan we in op deze koppeling en de bijkomende voordelen. 

Lees meer
10 voordelen van geautomatiseerde pas- en toegangscontrole op de werf

10 voordelen van geautomatiseerde pas- en toegangscontrole op de werf

Persoonsregistratie is vaak geen keuze, maar een eis. En dat is niet zo gek, aangezien overheden steeds strengere eisen stellen. De hoofdaannemer wordt verplicht tot het registreren van werknemers, bezoekers en onderaannemers op de bouwplaats. Er komt daarom steeds meer aandacht voor toegangscontrole, ook op tijdelijke bouwwerven. Met geautomatiseerde pas- en toegangscontrole kan een hoop rompslomp worden voorkomen. Deze 10 voordelen laten zien dat er een hoop tijd, geld en energie valt te winnen op de (tijdelijke) werf.

Lees meer
Lokaal of cloud? Hulp bij keuzestress voor toegangscontrole op de werf

Lokaal of cloud? Hulp bij keuzestress voor toegangscontrole op de werf

De behoefte aan tijdelijke toegangscontrole in de bouw neemt, ook door intensievere arbeidsinspecties, snel toe. Hoe vul je deze behoefte in? En welke basale keuzes moeten worden gemaakt?Als een bouwbedrijf de overstap wil maken naar een geautomatiseerd  toegangscontrolesysteem dient zich direct het eerste dilemma aan: kies je voor een (lokaal) stand-alone systeem, of moet je gaan voor een Cloud-oplossing?

Lees meer