Mobiele slagboom 6 m

Flexibele oplossing om toegang te verlenen

Mobiele slagboom 6 m
Mobiele slagboom 6 m-1
Mobiele slagboom 6 m-2
Mobiele slagboom 6 m-3

Flexibele oplossing om toegang te verlenen.

De mobiele slagboom van Heras wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Doordat de vangpaal mee beweegt, wordt de totale opening van 6 meter optimaal benut. De slagboom moet altijd gecombineerd worden met infrarood, dat voorkomt dat de slagboom sluit als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd met bijvoorbeeld een afstandsbediening, drukknop of gsm-module.

  • Torquemotor met PLC-besturing
  • Verwarmde behuizing
  • Vandalismebestendig

Ideaal voor gebruik op tijdelijke locaties met grote verkeerstromen.

Een slagboom zorgt voor een duidelijk scheiding tussen het openbaar domein en uw bouwterrein. Tegelijk wijzen slagbomen op de aanwezigheid van werfverkeer. Ze zijn dan ook de beste oplossing bij veel verkeersbewegingen of als u controle wil over wie er binnen en buiten gaat en iedereen zich afzonderlijk moet aan- of afmelden. Ze gaan sneller open dan een schuifpoort en hebben minder plaats nodig. Daardoor zijn ze veelzijdig en vooral geschikt op plaatsen waar een snelle toegangscontrole belangrijk is en/of er weinig plaats is. Overdag waarborgt de mobiele slagboom een flexibele toegangscontrole. 's Nachts sluit, afhankelijk van het beveiligingsniveau, een poort de locatie hermetisch af.

Voorbereidingen voor het plaatsen van een mobiele slagboom.

Een slagboom is niet veeleisend: een vlakke ondergrond en 230 V volstaan. Hij is een echte plug-and-play-oplossing zonder netwerkkabels. Heras installeert de slagboom voor u direct op locatie. U ontvangt dan op voorhand een document met daarin de voorbereidingen die getroffen moeten worden zodat de slagboom snel geïnstalleerd en opgeleverd kan worden.

Specificaties
  • Art.: P0300
  • Hoogte: 1025 mm
  • Breedte: 6575 mm
  • Diepte: 800 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 300 kg
Van Wijnen heras mobile
U mag Martijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

LOGISTIEK_Martijn Verhoeven
Mobiele slagboom 6 m

Kies dit product

Mobiele slagboom 6 m

Flexibele oplossing om toegang te verlenen