Waarom Heras Mobile?

Binnenstedelijke bouwwerf

Heeft u een bouwproject dat u in een stadscentrum wilt realiseren? Neem dan contact op met Heras Mobile. We denken graag met u mee om uw bouwplaats in het stadscentrum af te zetten met de meest geschikte bouwhekken, toegangssystemen en bijbehorende accessoires.

Goed om te weten

  • Het aantal bouwprojecten in binnenstedelijk gebied groeit

  • De complexe infrastructuur midden in de stad, beperkte ruimte op de bouwplaats en geluidshinder voor omwonenden zijn belangrijke uitdagingen bij binnenstedelijke bouwplaatsen

  • Een bouwproject in een stad vereist veel planning

Round_Joost Verlinden 158 px
Joost Verlinden

Accountmanager

"We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende projecten gerealiseerd in binnenstedelijk gebied. Ook voor uw bouwproject steken we graag de handen uit de mouwen."

Kwaliteit

Heras Mobile is de uitvinder van het tijdelijke bouwhek. Wij zijn steeds voorop gebleven in innovaties, kwaliteit, veiligheid en levensduur.

Betrouwbaarheid

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwhekbranche zijn wij de premium partner voor tijdelijke beveiliging.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat echt voorop, zowel in het product als de relatie en de ondersteuning op het vlak van Health, Safety & Environment.

Persoonlijke ondersteuning

Geen enkele vraag is ons vreemd. U mag van ons een eerlijk verhaal verwachten. 

Een binnenstedelijke bouwplaats brengt uitdagingen met zich mee

Volgens de voorspellingen zullen steeds meer mensen in steden gaan wonen. De vraag naar nieuwe woningen in stadscentra wordt daardoor ook steeds groter. Maar bouwen in een stad is geen eenvoudige klus: aannemers krijgen te maken met beperkte ruimte en restricties op geluidsoverlast. Ook moeten ze erover waken dat de omliggende wegen op elk moment vrij blijven.

Heras Mobile helpt u om die uitdagingen aan te gaan. Wij hebben verschillende bouwhekken, toegangsoplossingen en bijbehorende accessoires in ons assortiment om de aanblik van bouwlocaties te verfraaien en geluidshinder te reduceren. Daarnaast denken we graag met u mee om het bouwverkeer in goede banen te leiden door op de juiste plekken loop- en schuifpoorten te plaatsen, zonder omliggende wegen te moeten afsluiten.

De grootste uitdaging bij binnenstedelijke bouwplaatsen is de beperkte ruimte. Vaak liggen de bouwlocaties aan een grote weg met weinig werfruimte en veel verkeer. Daardoor moeten bouwbedrijven goed nadenken over hoe ze hun materiaal kunnen laten leveren zonder het verkeer te hinderen.

U mag ons alles vragen.
Joost Verlinden

Accountmanager

Stel uw vraag
BELGIE_Joost Verlinden
Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (4)

Creëer toegang voor het bouwverkeer op uw binnenstedelijke bouwplaats.

Kom alles te weten.

20 pagina’s

Het is 9 minuten goed besteed

Oplossingen die geschikt zijn voor binnenstedelijk gebied

Er zijn altijd uitzonderingen, maar deze hekken en accessoires zijn op nagenoeg elke binnenstedelijke bouwplaats te vinden. 

Duurzame bouwplaats heras mobile

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze oplossingen voor binnenstedelijk gebied in een persoonlijk gesprek.