#VraagHetHeras

We delen graag onze kennis

Kom alles te weten over werfinrichting, duurzame bouwwerven, toegang verlenen, bouwwerfbeveiliging, werfhekken huren en bouwlawaai reduceren.

Bouwwerfinrichting

De do's en don'ts voor een veilige bouwwerf

Het inrichten van de werf is belangrijk voor een functioneel en veilig bouwterrein. Vanzelfsprekend is het dus niet de bedoeling dat onbevoegden de bouwwerf betreden.

Lees meer
Duurzame bouwwerf

Duurzaam bouwen in de binnenstad

Grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en een toenemende grondstoffenschaarste worden meer en meer duidelijk. Wat kan de bouw doen?

Lees meer
Toegang verlenen

Grip op de bouwwerf

Het verlenen van toegang voor in- en uitgaand vrachtverkeer, bouwpartners en onderaannemers vraagt tijd en aandacht. Wetgeving en veiligheidseisen vragen bovendien strengere regulering en registratie van medewerkers.

Lees meer
Uitgelichte auteurs
Round_Charlotte van Veelen 158 px
Charlotte van Veelen

Marketing- en communicatiespecialist

Round_Sjoerd van den Wijngaarden 104 px
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Werfhekken huren

Wanneer is het interessant om werfhekken te huren?

Heras Mobile is de nummer 1 verhuurder van werfhekken in de Benelux met ook nog eens de meeste ervaring. Zo werken wij al jaren samen met verschillende bouwbedrijven. 

Lees meer
Bouwwerfbeveiliging

Waarom is bouwwerfbeveiliging noodzakelijk?

Hoe voorkomt u extra kosten en vertraging van uw project als het gevolg van diefstal of vandalisme? Op deze pagina vindt u het antwoord op deze vraag.

Lees meer
Bouwlawaai reduceren

Oplossingen rondom geluidsoverlast op de bouwwerf

De impact van klachten over geluidshinder door bouwprojecten groeit. Wie veel herrie maakt, kan rekenen op bezwaren van omwonenden. Het gevolg is dat uw project stilgelegd wordt.

Lees meer
Uitgelichte auteurs
Round_Bree Sarrazijn 104 px
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Round_Joost Verlinden 104 px
Joost Verlinden

Accountmanager

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

We vertellen graag meer over onze tijdelijke perimeterbeveiliging in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button en kom alles te weten.