Betrokken

Onze Environment, Social and Governance (ESG) betrokkenheid

Green city Heras Group

Wij beschermen wat voor u van waarde is

Het leven zit vol uitdagingen. De kosten van levensonderhoud stijgen snel, het klimaat verandert en onze natuurlijke bronnen raken op.

Bij Heras Mobile nemen we onze verantwoordelijkheid om die wereldwijde uitdagingen aan te pakken zeer serieus. We doen wat we kunnen om deze problemen aan te pakken, door samen te werken met alle partners in onze waardeketen.

CSR4

"We streven naar een duurzame, veilige en sociale omgeving voor werknemers, klanten en partners. Sociale en duurzame overwegingen maken deel uit van onze dagelijkse activiteiten. Alleen zo kunnen we als bedrijf succesvol zijn en bijdragen aan onze samenleving."

Arjan Zegelaar

Managing Director bij Heras Mobile Fencing & Security

Een paar ESG-doelstellingen

20%

minder energieverbruik

2,5%

emissiereductie per jaar (in onze waardeketen)

20%

van de vacante managementfuncties laten vervullen door een vrouw

100%

groene elektriciteit voor alle locaties van Heras Mobile

plume CSR
#VraagHetHeras

Vragen, ideeën of suggesties?

We vinden het erg belangrijk om iedereen te betrekken bij ons ESG-beleid, zodat iedereen zijn mening kan geven. We staan dus altijd open voor uw vragen, ideeën en suggesties.

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.