Betrouwbaar

Een betrouwbare bouwhekleverancier met een langetermijnfocus

201003630-Gereed product

De machine doet het altijd

Doordat we onze eigen bouwhekken produceren, hebben we een grote voorraad. Dit maakt dat we uw bestelling snel leveren. Wist u al dat we meer dan 1,8 miljoen bouwhekken per jaar leveren? Dat is ruim 6.300 kilometer aan bouwhekken, oftewel van Brussel tot aan Chicago.

Dranghek_kinderen leren BMX op Papendal 2018

Een flexibele houding voor uw wensen

We geven altijd eerlijk advies aan onze klanten en kiezen dus altijd voor een duurzame oplossing. Ook hebben we voldoende speelruimte om iets op korte termijn voor u te regelen. Dit maakt dat we onze afspraken altijd nakomen.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (1)

Heras Mobile denkt oplossingsgericht

We denken met u mee over een passende oplossing voor uw terrein. De beveiliging met bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires regelen wij, zodat u zich op andere zaken kunt richten. We fungeren dus feilloos als verlengstuk van uw organisatie.

Jaarbeursplein_bouwplaatsinrichting_voetgangers

“Door goede en langdurige samenwerkingen met leveranciers hebben we nooit een tekort aan grondstoffen, waardoor we geen productiestilstanden hebben. Mede hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten.”

Bram Dalemans

Operations Manager

Een paar verbluffende feiten

50+

jaar ervaring in de bouwhekbranche

3000+

bouwhekken geproduceerd per dag

1.200+

tevreden klanten in België

6.300

kilometer hekken geleverd

Bram Dalemans_Operations Manager

Bram Dalemans, Operations Manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over betrouwbaarheid.

#VraagHetHeras

Klanten die terugkomen vormen ons bestaansrecht

Wij regelen alles voor onze relaties. Dat DNA ziet u terug in onze service en uitmuntende logistiek. We geven u graag passend advies op basis van uw specifieke situatie.

165+

medewerkers zorgen ervoor dat we uw betrouwbare hekkenleverancier zijn

Ons doel is om betrouwbaar en flexibel te zijn

Heras Mobile werkt al ruim 50 jaar in de bouwhekbranche. Dankzij onze decennialange kennis en ervaring behoren wij nationaal en internationaal tot de top. Die verworven expertise ziet u terugkomen in onze productie, levering, montage en adviezen. Zo ondersteunen we u in de beveiliging van uw terrein. Wij weten als geen ander dat u daarvoor wilt samenwerken met een solide, kwalitatieve partner. 

Wij zijn graag die betrouwbare partner voor u. Met innovaties en onze ‘wandelende encyclopedieën’ (onze medewerkers) ontzorgen we u gedeeltelijk of totaal op het gebied van bouwhekken, toegangsoplossingen en bijbehorende accessoires.

Van standaard bouwhekken en klemmen en van toegangsoplossingen tot geluidsreductie, Heras Mobile garandeert op elk vlak betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Met  productiemachines die altijd werken en een grote voorraad voorkomen we schaarste en lopen onze leveringen geen onnodige vertragingen op. Zelfs de grootste uitdagingen gaan wij niet uit de weg, zonder ooit in te boeten aan kwaliteit en betrouwbaarheid. 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

Een ruime keuze aan bouwhekken, poorten en accessoires.

Kom alles te weten.

20 pagina’s

Het is 9 minuten goed besteed

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via de onderstaande knop.