Waarom Heras Mobile Fencing & Security?

Een betrouwbare, betrokken en deskundige partner voor tijdelijke perimeterbeveiliging

Bij Heras Mobile bent u verzekerd van een betrouwbare partner met innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen voor bouwlocaties. Zo houden we mensen, plaatsen en community's veilig en beschermen we ze met onze tijdelijke terreinbeveiligingsoplossingen.

Van alle markten thuis

In de bouwhekbranche zijn we van vele markten thuis. Van bouwbedrijven tot overheden en luchthavens. We geven u graag passend advies op basis van uw specifieke situatie.

Joep Coenen_BU Manager

Joep Coenen, Business Unit Manager Benelux, vertelt u graag meer over de mogelijkheden bij Heras Mobile.

50+

jaar ervaring als betrouwbare werfhekleverancier

Uw bouwhekleverancier voor nu en in de toekomst

Als premium partner is het onze missie om bij te dragen aan de kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van tijdelijke beveiliging. Om die speerpunten na te streven, zetten we steeds hoogwaardige technologie, kennis en vakmanschap in. Het resultaat is een breed assortiment aan hoogwaardige bouwhekken, toegangssystemen en bijbehorende accessoires.

Wij geloven in een veilige werk- en leefomgeving, nu en in de toekomst. Al meer dan 50 jaar ondernemen wij op een duurzame en zorgvuldige manier en willen we onze partners daarin ook stimuleren. Door verder te kijken dan de grenzen van tijdelijke beveiliging, vinden onze specialisten voor elke situatie een geschikte oplossing, hoe groot de uitdaging ook is. Geen enkele vraag is ons vreemd en de mogelijkheden zijn legio. Zo kiest u zelf of u onze bouwhekken koopt of huurt.

Onze tijdelijke hekwerken veranderen mee met de vraag van onze klanten. Dat betekent dat we vernieuwende technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren die nóg beter bij uw situatie passen. Het betekent ook dat we onze afspraken nakomen. U bepaalt wanneer wij de bouwhekken leveren.

Heras Noise Control Barrier 2.0

Beperk het lawaai op uw werf met de Noise Control Barrier 2.0.

Kom alles te weten.

16 pagina’s

Het is 11 minuten goed besteed

PlegtVos klantverhaal

"Met het toegangscontrolesysteem Heras Smart Access maken we de Amsterdamse bouwplaats zowel makkelijk toegankelijk als optimaal veilig."

Chiel-Jan Bosdam

Uitvoerder bij Plegt-Vos

Lees klantverhaal
VanWijnen Amsterdam2

"De krappe bouwplaats vraagt om een goede planning en een goed logistiek proces. De oplossingen van Heras Mobile zijn hier geschikt voor."

Robbin Bregman

Werkvoorbereider bij Van Wijnen

Lees klantverhaal

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via de onderstaande knop.