Waarom Heras Mobile?

Bouwwerven

Op Heras Mobile kunt u altijd bouwen. Hoe uitdagend uw bouwproject ook is, voor elke situatie hebben wij de geschikte bouwhekken, toegangsoplossingen en accessoires. Onze oplossingen vervullen daardoor een belangrijke rol bij de beveiliging van uw bouwwerf.

Goed om te weten

Met de juiste hekwerken en toegangscontrolesystemen:

  • zorgt u voor de veiligheid van uw medewerkers en de omwonenden;

  • weert u ongewenst bezoek op uw terrein;

  • houdt u de bouwwerfmakkelijk toegankelijk voor medewerkers en leveranciers;

  • blijft uw bouwwerf net en overzichtelijk.

Round_Joep Coenen 158 px
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

"Bouwbedrijven staan voor enorme uitdagingen. Ze zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers, voorbijgangers en omwonenden én dienen overlast en verkeershinder te beperken."

Betrouwbaar

Betrouwbaar in het creëren van een veilige omgeving door effectieve tijdelijke perimeterbeveiliging te bieden, waar levens en bestaansmiddelen van afhankelijk zijn.

Betrokken

Betrokken bij de gezondheid en veiligheid van onze klanten, werknemers en bredere community’s. We waarderen diversiteit en behandelen mensen met evenveel respect. We handelen altijd integer en eerlijk. Daarnaast werken we samen met onze waardeketen om een circulaire economie te creëren en onze impact op het milieu te verkleinen.

Deskundig

Experts in tijdelijke perimeterbeveiliging. Door slimme en duurzame oplossingen met innovatieve producten te ontwerpen. Actief te werken aan het verminderen van onze impact op de planeet. Te luisteren naar onze klanten om te beschermen wat voor onze klanten van waarde is. Uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd te streven naar de hoogste normen.

Onze producten beschermen uw materialen op de bouwwerf

Tijdelijke beveiligingsoplossingen. Bescherming van uw medewerkers op de bouwplaats. Ervoor zorgen dat uw bouwplaats voldoet aan de wet- en regelgeving. Met Heras Mobile regelt u het, want een goed beveiligde bouwplaats is essentieel.

Op de bouwwerf zijn vaak waardevolle spullen te vinden, zoals gereedschap, machines en bouwmateriaal. Daardoor zijn niet-beveiligde bouwwerven helaas nog steeds regelmatig het doelwit van dieven, met vernieling en hoge extra kosten tot gevolg. Om er zeker van te zijn dat onbevoegden uw terrein niet betreden, kiest u voor Heras Smart Access, een plug-and-playsysteem waarbij iedereen wordt geregistreerd die de bouwlocatie betreedt.

Als dé specialist op het gebied van tijdelijke werfhekken heeft Heras Mobile voor ieder project het juiste type bouwhek. Wij bieden een ruim assortiment aan standaard, premium, lage en city hekken. Maar ook voor accessoires, toegangscontrolesystemen en geluiddempende doeken bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt zowel voor bouwplaatsen in stadscentra als buiten de bebouwde kom.


U mag ons alles vragen.
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

Stel uw vraag
BU Benelux_Joep Coenen
Heras Smart Access

Vereenvoudig de controle op uw bouwwerf met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

18 pagina’s

Het is 13 minuten goed besteed

Oplossingen die geschikt zijn voor de bouw

Er zijn altijd uitzonderingen, maar deze hekken en accessoires zijn nagenoeg op elke bouwwerf te vinden.

20201202-tomdoms_0468723

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze bouwoplossingen in een persoonlijk gesprek.