Werken bij Heras Mobile Fencing & Security

Een baan bij een mensgericht, dynamisch en internationaal bedrijf

Heras Mobile is niet zomaar een werkgever. Een baan bij ons betekent dat je terecht komt in een platte organisatie met een informele, pragmatische cultuur. Eigen initiatief, ondernemerschap en persoonlijke groei staan bij ons centraal. 

"Met onze meer dan 165 medewerkers realiseren we sterke financiële resultaten en scoren we hoog op klanttevredenheid. Met inzet, trots en een hoge betrokkenheid zorgen we er samen voor dat we ieder jaar groeien als bedrijf."

HMFS_Hekdrager-1
Vacatures

Hier vind je de openstaande vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet tussen? Stuur ons dan je open sollicitatie en we bekijken samen welke mogelijkheden er zijn.

Solliciteer direct

Open sollicitatie

Spreekt onze cultuur jou aan en wil je graag bij ons werken, maar staat er momenteel geen baan voor je tussen? Stuur dan met een gerust hart een open sollicitatie. 

Lees meer

Onze mensen zijn onze kracht

Wij zijn de toonaangevende internationale expert in tijdelijke en semipermanente hekwerk- en beveiligingsoplossingen. En dat willen we blijven. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat onze mensen kunnen groeien, op professioneel én persoonlijk vlak. We bieden vaste in-company ontwikkeltrajecten en onze leidinggevenden staan open voor deelname aan trainingen en opleidingen. Zo kunnen we onze belofte aan onze klanten waarmaken: goed opgeleide mensen die proactief meedenken.

20220307-tomdoms_0046761

Heb je vragen over de vacatures of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR-afdeling: afdelinghr@tmpp-group.com.

Enkele verbluffende feiten
over werken bij Heras Mobile

7

nieuwe medewerkers in de Benelux in 2021

40+

medewerkers in dienst in de Benelux

3

productielocaties in België, Frankrijk en Tsjechië

4

verkoopkantoren in Europa

De voordelen van werken bij Heras Mobile

Veel vrijheid voor eigen initiatief en ondernemerschap

In onze platte organisatie krijgen medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. Zo creëer je je eigen toekomst bij Heras Mobile.

Wij zijn trots op ons werk

Ons doel: onze klanten dagelijks verrassen. Stilstaan is geen optie. Bij ons draag je je steentje bij aan een veilige omgeving en help je onze samenleving te beschermen. Daar mag je zeker trots op zijn!

Je traint je lachspieren

Werken bij Heras Mobile is een feest! Met onze gezamenlijke pauzes en leuke bedrijfsuitstappen zorgen we voor een lach op je gezicht. Samen lachen draagt bij aan een positieve werksfeer, en dat weten we bij Heras Mobile maar al te goed.

Een dynamisch bedrijf waarin samenwerken centraal staat

Regelmatig moeten we last minute tijdelijke perimeteroplossingen voor onze klanten regelen. Onze organisatie is hier volledig op afgestemd met korte, informele lijnen binnen en tussen de afdelingen.

Een betrouwbare en stabiele werkgever

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving. We bieden niet alleen aangename werkuren, een marktconform salaris, een woon-werkvergoeding en veel vakantiedagen, maar hebben ook oog voor onze mensen én hun behoeften.

Een pragmatische en resultaatgerichte cultuur

We zijn onderdeel van Heras Group, een groep bedrijven die actief zijn in buitenbeveiliging. Bij Heras Mobile draait alles om tijdelijke buitenbeveiliging verzorgen voor onze klanten. Jouw resultaten zijn hierin heel zichtbaar.

Enkele toekomstige collega’s aan het woord

Martijn Verhoeven_Coördinator HSA

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

“Ook na meer dan 10 jaar in dienst bij Heras Mobile werk ik hier nog steeds met veel plezier. Dat komt door de afwisselende taken en de fijne samenwerking met mijn collega’s. Samen zorgen we ervoor dat we de toegangssystemen op tijd bij de klant plaatsen. Hoe mooi is het dat we met zijn allen de klus klaren?”

Dannielle Vogels_Controlling support

Danniële Vogels

Controlling Support

“Werken voor Heras Mobile is elke dag weer een feestje! Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik mensen vanuit de hele organisatie kan helpen met diverse vraagstukken. Dat is ook nog eens erg leerzaam en maakt dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb ik het geluk dat ik werk met een prettig team en dat maakt werken bij Heras Mobile extra leuk."

Sjoerd van den Wijngaarden_HSA

Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

“Je werkt voor een mooi merk met fijne en leuke afnemers. Iedereen werkt hier met de juiste mentaliteit: we gaan het voor de klant regelen. Het is hard werken, maar samen realiseren we mooie projecten waar we supertrots op mogen zijn. Zo toveren we elke dag een lach op onze gezichten en op die van onze klanten."

Vertel over je uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze vacatures en over werken bij Heras Mobile. Neem contact met ons op via de onderstaande knop.