Veiligheid bij Heras Mobile Fencing & Security

Bij Heras Mobile komt veiligheid op de eerste plaats

Heras Smart Access

Onze producten dragen bij aan de veiligheid

Denk bijvoorbeeld aan de Anti-Climb werfhekken, Heras Smart Access en de vele accessoires die onbevoegden van uw terrein houden. Zo voorkomt u diefstal en vandalisme en draagt u bij aan een veilige bouwwerf.

PMB Heras Mobile

Iedereen veilig en gezond uit en thuis

Wanneer onze accountmanagers, montageleiders en monteurs op uw bouwwerf komen, dragen ze altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast voeren we werkplekinspecties uit om te beoordelen of de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen zijn.

Heras bouwlocatie

VCA en LMRA om de veiligheid te waarborgen

We werken alleen samen met monteurs en onderaannemers die over een VCA VOL-attest beschikken. Daarnaast voeren de montageploegen een LMRA (last minute risk assessment) uit om na te gaan of het terrein veilig is en ze over al het nodige beschikken om veilig aan het werk te gaan.

Jaarbeursplein_bouw_terreininrichting (2)

“Onderwerpen als veiligheid, gezondheid en welzijn zijn van steeds groter belang. Voor onszelf, maar ook voor onze partners en de omgeving waarin we werkzaam zijn."

Marnix Plouvier

Health, Safety & Environment Manager

De doelstellingen van Heras Mobile

0

werkgerelateerde ongevallen

9

Life Saving Rules

Trede 5

van de Veiligheidscultuurladder

Marnix Plouvier_HSE

Marnix Plouvier, HSE-manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over veiligheid.

#VraagHetHeras

Veiligheid is een kwestie van doen en laten

We werken niet veilig omdat het moet, maar omdat we het belangrijk vinden. We nemen de veiligheid en gezondheid van onze eigen medewerkers en partners dan ook uiterst serieus.

In 6

stappen een veilig bouwproces realiseren

4 minuten lezen

De bouwsector vraagt om meer veiligheid

Welke veiligheidsrisico’s komen vaak voor? Welke maatregelen kunt u nemen om die risico’s te beperken? We snappen dat u deze vragen hebt en we geven er graag een antwoord op. Enkele veelvoorkomende risico’s zijn valgevaar, geen persoonlijke beschermingsmiddelen dragen en gewond raken door struikelen, uitglijden of verstappen. Vaak is de belangrijkste oorzaak tweeledig: enerzijds slechte communicatie op de bouwwerf en anderzijds onvoldoende zicht op de aanwezigen.

Veel ongevallen op de bouwwerf zijn het gevolg van een val van hoogte. Wettelijk gezien moeten bouwvakkers steigers, stellingen of leuningen gebruiken bij een hoogte van 2,5 meter of meer. Ook moeten gevaarlijke zones, zoals kuilen, putten of openliggende vloeren, worden afgeschermd met werfhekken.

Gevaar om te struikelen of vallen is er altijd. Maar als u het terrein opgeruimd en overzichtelijk inricht, houdt u dit gevaar beperkt. Markeer gevaarlijke zones, zorg voor een semipermanente montage van werfhekken en zet de hekken vast met klemmen. Daarnaast is het belangrijk dat de bouwwerf geen hinder veroorzaakt voor voorbijgangers. We adviseren u daarom om geen grote betonblokken te plaatsen op voetpaden, zodat er geen struikelgevaar is.

20220307-tomdoms_0287962

Kies voor een veilig afgesloten bouwwerf met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

8 pagina’s

Het is 5 minuten goed besteed

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via de onderstaande knop.