Montage door Heras Mobile Fencing & Security

Montage van uw werfhekken uitbesteden geeft u rust

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (3)

Zelf doen of uitbesteden?

Onze montageploegen staan klaar om het werk voor u uit handen te nemen. Ze zorgen voor de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke hekwerken, zodat u ongestoord kunt doorwerken.

Kiest u er voor om de montage zelf te organiseren? Vergeet dan niet om de Heras Hekdrager mee te bestellen.

m500_mobile_fence_anti_climb_semi-permanent_400_global

Semipermanente plaatsing

Onze monteurs zijn experts op het gebied van semipermanente oplossingen. Wij hebben standaardoplossingen waarbij palen in de (verharde) grond worden gedreven en de bouwhekken middels klemmen tussen de palen worden bevestigd. Deze zijn eventueel uit te breiden met puntdraad en poorten. Ook alternatieven zijn direct bij Heras Mobile beschikbaar. 

Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (5)

Complete ontzorging

Naast de Heras bouwhekken monteren wij uiteraard ook al onze oplossingen voor toegangsregulering. Van schuifpoort tot geautomatiseerde toegangscontrole. Een adviseur bezoekt de locatie en bespreekt met u de juiste werkwijze. Bij de installatie krijgt u heldere instructies over de bediening.

20201202-tomdoms_0308666

"Onze montageploegen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken. Kiest u er toch voor om de montage zelf te organiseren, pak dan onze montage-instructies erbij."

Barry de Laat

Montageleider

Bekijk montage-instructies
6.300

kilometer hekken gemonteerd

Sommige zaken kunt u gerust uit handen geven

Het monteren van een bouwhekopstelling is niet moeilijk. Maar met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwhekbranche kunt u dit ook met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Kiest u er voor om de montage zelf te organiseren? We hebben voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar.

  • Bekijk de installatievideo's op YouTube. In deze PDF vindt u alle montage-instructies gebundeld met links naar de filmpjes.
  • Bekijk de installatie-instructies op papier in deze PDF

Wanneer u een oplossing heeft met elektrische onderdelen zoals een schuifpoort, tourniquet of slagboom, kan het voorkomen dat deze een keer niet naar wens werkt. De oorzaak en oplossing zijn vaak eenvoudig. Daarvoor hebben wij een reeks servicevideo's voor u samengesteld. Door hier een PDF te downloaden kunt u deze video's snel bekijken. Staat de oplossing voor uw situatie er niet tussen? Neem dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Ook wanneer u hekken wenst op locaties met hoge veiligheidseisen, zoals een vliegveld of de petrochemie, is dat mogelijk. Onze monteurs beschikken over de juiste papieren en onze veiligheidscoördinator draagt zorg voor de juiste begeleiding. Ook wanneer er bouwhekken in de nachtelijke uren langs de snelweg geplaatst dienen te worden.

Bram Dalemans_Operations Manager

Bram Dalemans, Operations Manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de montagemogelijkheiden en onze Supply Chain missie.

#VraagHetHeras

Voorzie uzelf van gemak en besteed de montage uit

Onze klanten verwachten een gedegen advies wat betreft montagemogelijkheden. Met het juiste inzicht in uw project helpen we u daar graag mee.