Maak uw bouwwerfinrichting compleet

Accessoires, doeken en transportsystemen voor uw werfhekken

Beveilig uw bouwwerf met onze diverse accessoires. Zo kunt u aan de slag met de bouw zonder verstoringen en ongewenste bezoekers. Ook voor transportsystemen, reclamedoeken en geluidsabsorberende doeken bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk producten
Accessoires bouwhekken

Alles voor uw werfhekken en bouwwerfbeveiliging

Bij het kopen of huren van werfhekken maakt u de afzetting compleet met onze werfhekaccessoires. Zo zorgen blokken, schoren of een semipermanente plaatsing ervoor dat uw werfhekken stevig blijven staan. Met werfhekklemmen koppelt u de werfhekken eenvoudig aan elkaar. Daarnaast bieden we nog geluidsabsorberende doeken aan om geluidsoverlast voor werknemers en omwonden te beperken. Met onze werfdoeken creëert u een mooiere uitstraling én schermt u uw bouwwerf af.

Naast de standaard accessoires bieden we ook toebehoren aan om bouwwerf extra te beveiligen. Zo kunt u prikkeldraad boven uw werfhekken bevestigen, zodat overklimmen onmogelijk wordt. Met onze uittilbeveiliging kunnen uw werfhekken onmogelijk uit een blok worden getild. 

U wilt uw werfhekken natuurlijk zolang mogelijk gebruiken en liefst voor meerdere projecten. Onze transport- en opslagsystemen zorgen voor een schadevrij transport en langere levensduur van uw werfhekken. Daarnaast hebben de transport- en opslagsystemen een ruimtebesparende functie: u plaatst de werfhekken dicht tegen elkaar aan en de systemen zijn stapelbaar. 

Kunt u een product niet vinden?
Wij helpen u graag verder.
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Stel uw vraag
BENELUX_Bree Sarrazijn

We bestaan dankzij onze klanten

Wij hebben al verschillende bedrijven geholpen met het kiezen van de juiste accessoires.
Op deze pagina ontdekt u de ervaringen van een aantal klanten.