20211209-tomdoms_0178945-1

Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie op de werf

Fysiek bestaat Heras Smart Access uit een Smart Access box en een (combi)scanner. Het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem werkt met de verschillende toegangspoorten, zoals een tourniquet. Met een paslezer en/of vingerafdrukscanner kunnen alleen personen de werf betreden die aangemeld zijn. Zo verleent u gecontroleerd toegang tot de bouwwerf én weet u precies wie wanneer op uw terrein is. 

Heras Smart Access maakt het mogelijk dat uw persoonsregistratie in slechts een paar minuten geregeld is. Wilt u nóg meer tijd besparen? Met online vooraanmelding kunnen arbeidskrachten voor de start van de werkzaamheden worden aangemeld. Minder administratie op uw bouwlocatie dus. Daarnaast is er een module beschikbaar waarmee documenten opgeslagen worden. Zodra een document verlopen is, kan automatisch de toegang tot de werf ontzegd worden. 

Heras Smart Access is een simpel en flexibel plug-and-play softwaresysteem dat volledig in een goed afgeschermde cloudomgeving draait. De software kenmerkt zich dan ook dat er weinig benodigde installaties ter plaatse nodig zijn. Dit draadloos toegangscontrolesysteem werkt overal dankzij 4G en werkt ook bij uitval van internet door. 

In de module is de keten van aannemers en onderaannemers heel overzichtelijk. Iedere (onder)aannemer kan zijn eigen werknemers in het systeem uitnodigen zonder dat het overzicht verloren gaat. Zo weet u precies wie voor wie werkt, maar ook wie er op de bouw aan het werk is. Meer informatie over Heras Smart Access vindt u in onze brochure:

Download brochure

U mag Sjoerd alles vragen.
Hij helpt u graag.
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Stel uw vraag
HSA_Sjoerd van den Wijngaarden
Smart Access toegangscontrole werf

Kom alles te weten over de werking van het Heras Smart Access systeem

Download nu
3

redenen om voor geautomatiseerde toegangscontrole op de werf te kiezen

3 minuten lezen

De werking van het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem

Volledig in de cloud

De software van Heras Smart Access is ontwikkeld als een simpel plug-en-play systeem dat volledig in de cloud draait, zonder toeters en bellen met zo weinig mogelijk benodigde installaties ter plaatse. Zo heeft u altijd en overal het totale overzicht van uw projecten en medewerkers. Bovendien kunnen we onze klanten via de cloud op afstand bedienen en ondersteunen.

 

Persoonsregistratie

Heras Smart Access maakt persoonsregistratie mogelijk. Het (bouw)personeel kan op locatie of vóór de start van de werkzaamheden (vooraanmelding) aangemeld worden. Door het geautomatiseerde systeem is de aanmelding van personen in slechts een paar minuten geregeld. Hierdoor hoeft er geen kostbare tijd meer verspilt te worden aan het handmatig bijhouden van de persoonsgegevens. 

Naast dat Heras Smart Access een eigen arbeidskrachtenregistratiefunctionaliteit biedt kan de software ook met andere registratiesystemen gekoppeld worden. Zo is er een koppeling mogelijk met Checkinatwork. 

 

Aanwezigheidsoverzicht

Alleen de personen die u aangemeld heeft, kunnen de werf daadwerkelijk betreden. De aanwezigheid van de aangemelde personen wordt geregistreerd op basis van het in- en uitchecken van de werknemers via een pasje of een vingerafdrukscanner. Zo weet u precies wie wanneer op de bouwwerf is (of was). En met een simpele druk op de knop kunt u mandagenregisters geautomatiseerd opvragen uit het systeem.

 

Software en hardware in één

Heras Smart Access werkt in combinatie met de verschillende toegangspoorten van Heras Mobile en op de hardware van de klant. Aan de hand van een vingerafdrukscanner en/of paslezer wordt er gecontroleerd toegang gegeven tot de werf. Dit biedt een compleet toegangscontrolesysteem. Met de professionele helpdesk die bereikbaar is tijdens de werkuren van uw bouwwerf heeft de klant daadwerkelijk één aanspreekpunt voor software en hardware.

 

Documentbeheer

Bij het Heras Smart Access systeem is er een module beschikbaar waarmee u documenten simpel kunt beheren in de cloud. Zodra het document verloopt, kan automatisch de toegang tot de bouwplaats worden ontzegd. 

 

Flexibele oplossing op maat

Heras Smart Access is doorontwikkeld tot een flexibele softwareoplossing. Het pakket van Heras Smart Access is opgebouwd uit modules en kan daardoor zo worden ingericht dat het precies aansluit op uw behoefte. Daarnaast bieden we een projectspecifieke begeleiding waarbij de klant behoed wordt voor de valkuilen bij de opstart van het implementatietraject. 


Meer weten over de werking van Heras Smart Access?

Vraag dan vrijblijvend de brochure of een demo op locatie aan. Of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Verken de mogelijkheden in een gratis demo

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Toegang personen

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd, is het gebruik van duidelijke persoonstoegang een must. Heras Mobile biedt een breed assortiment aan oplossingen voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.

Hoge werfhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan werfhekken (2 meter hoog) voor uw bouwwerfinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.