20211209-tomdoms_0178945-1

Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie op de werf

Software en hardware in een

Fysiek bestaat Heras Smart Access uit een Smart Access box en een (combi)scanner. Het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem werkt met de verschillende toegangspoorten, zoals een tourniquet of schuifpoort. Met een paslezer en/of vingerafdrukscanner kunnen alleen personen de werf betreden die aangemeld zijn. Dit biedt een compleet toegangscontrolesysteem op uw werf. Met de professionele helpdesk die bereikbaar is tijdens de werkuren van uw werf heeft de klant daadwerkelijk één aanspreekpunt voor software en hardware.

 

Nauwkeurige persoonsregistratie

Heras Smart Access maakt persoonsregistratie mogelijk. Het (bouw)personeel kan op locatie of vóór de start van de werkzaamheden (vooraanmelding) aangemeld worden. Door het geautomatiseerde systeem is de aanmelding van personen in slechts een paar minuten geregeld. Hierdoor hoeft er geen tijd meer verspilt te worden aan het handmatig bijhouden van de persoonsgegevens. 

 

Duidelijk aanwezigheidsoverzicht

In de module is de keten van aannemers en onderaannemers heel overzichtelijk. Iedere (onder)aannemer kan zijn eigen werknemers in het systeem uitnodigen zonder dat het overzicht verloren gaat. Zo weet u precies wie voor wie werkt, maar ook wie er op de werf aan het werk is.

 

Volledig in de cloud

Heras Smart Access is een simpel en flexibel plug-and-play softwaresysteem dat volledig in een goed afgeschermde cloudomgeving draait. De software kenmerkt zich dan ook dat er weinig benodigde installaties ter plaatse nodig zijn. Dit draadloos toegangscontrolesysteem werkt overal dankzij 4G en werkt ook bij uitval van internet door. 

Meer informatie over Heras Smart Access vindt u in onze brochure:

Download brochure

 

Naadloze integratie met Conneqtr

Doordat Heras Smart Access een cloudoplossing is, kan het systeem gekoppeld worden aan andere software. Conneqtr is hier een mooi voorbeeld van. Conneqtr werkt met het online platform Zen waarop hoofaannemers en onderaannemers zich kunnen registreren. Deze tool geeft een inzicht in de keten van (onder)aannemers die op de bouwwerf aan de slag zijn. Heras Mobile levert hierbij de hardware, zoals een tourniquet, en de bediening van de scanners. 

Daarnaast kunnen opdrachtgevers en aannemers ook zien of iedereen in orde is met de documenten (bijvoorbeeld A1 en Limosa) en wettelijke verplichtingen zoals Checkinatwork. Checkinatwork is een software-oplossing waarmee medewerkers op de bouwwerf hun aanwezigheid door middel van een pas of QR-code doorgeven aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). Er vindt direct een controle plaats of het RSZ-registratienummer nog steeds geldig is. Bij afkeuring wordt de werfleider direct op de hoogte gesteld. 

U mag Sjoerd alles vragen.
Hij helpt u graag.
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Stel uw vraag
HSA_Sjoerd van den Wijngaarden
Smart Access toegangscontrole werf

Kom alles te weten over de werking van het Heras Smart Access systeem

Download nu
3

redenen om voor geautomatiseerde toegangscontrole op de werf te kiezen

3 minuten lezen

Optimaliseer uw bouwlocatie met Heras Smart Access

Documentbeheer

Bij het Heras Smart Access systeem is er een module beschikbaar waarmee u documenten simpel kunt beheren in de cloud. Zodra het document verloopt, kan automatisch de toegang tot de bouwplaats worden ontzegd. 

 

Vooraanmelding

Heras Smart Access maakt het mogelijk om uw persoonsregistratie in slechts een paar minuten te regelen. Wilt u nóg meer tijd besparen? Met online vooraanmelding kunnen arbeidskrachten voor de start van de werkzaamheden worden aangemeld. Minder administratie op uw bouwlocatie dus.

 

Flexibele oplossing op maat

Heras Smart Access is doorontwikkeld tot een flexibele softwareoplossing. Het pakket van Heras Smart Access is opgebouwd uit modules en kan daardoor zo worden ingericht dat het precies aansluit op uw behoefte. Daarnaast bieden we een projectspecifieke begeleiding waarbij de klant behoed wordt voor de valkuilen bij de opstart van het implementatietraject. 


Meer weten over de werking van Heras Smart Access?

Vraag dan vrijblijvend de brochure of een demo op locatie aan. Of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Verken de mogelijkheden in een gratis demo

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Toegang personen

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd, is het gebruik van duidelijke persoonstoegang een must. Heras Mobile biedt een breed assortiment aan oplossingen voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.

Hoge werfhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan werfhekken (2 meter hoog) voor uw bouwwerfinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.