Over Heras Mobile Fencing & Security

De expert in tijdelijke en semipermanente perimeterbeveiliging

Het is onze kerntaak om bij te dragen aan een veilige werk- en leefomgeving op bouwwerven. We beschermen wat voor onze klanten van waarde is; door premium oplossingen voor tijdelijke terreinbeveiliging te ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden. Met ons mooie en uitgebreide assortiment aan werfhekken en een excellente logistieke performance beveiligen we uw werf.

Maak een afspraak

De meest betrouwbare werfhekleverancier

Veel van onze innovaties ontstaan door vragen van leveranciers en klanten. Met de focus op tijdelijk hekwerk en accessoires bouwt Heras Mobile een hechte, langdurige relatie met hen op.

Heras Mobile is al tientallen jaren actief in 58 landen. Dichtbij of wereldwijd: wij kennen uw markt. Om onze leiderspositie te behouden, evolueert ons tijdelijke hekwerk mee met de vraag op de markt. Met onze professionele, vriendelijke en probleemoplossende mentaliteit zijn we u op elk moment graag van dienst.

201003630-Gereed product

Dankzij onze nieuwe productielijn voor werfhekken zijn complete hekwerken heel snel klaar.

Een paar verbluffende feiten

1.200+

tevreden klanten in België

99,9%

klanttevredenheid over de geleverde kwaliteit

165+

medewerkers in totaal

50+

internationale transporteurs

Betrouwbaar, kwalitatief en veilig

Certificeringen zijn in de bouw niet meer weg te denken. De eisen die op de werf en in kantoorruimtes worden gesteld, worden steeds strenger. En dat is goed, want de veiligheid, betrouwbaarheid en professionaliteit van onze collega's en partners staan steeds voorop. Hieronder vindt u alle certificaten die wij behaald hebben.
Bekijk certificering

Ontmoet enkele teamleden

20220411-tomdoms_0050210
Albart Grasman

Financial Controller

Binnen de financiële afdeling van Heras Mobile is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werken hier voor mij leuk. Verder hebben we een fijn Finance team en zijn we continu bezig om onze processen en rapportages te blijven verbeteren. Zo proberen wij onze “interne klanten” en stakeholders zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vera van Erp_Content Marketeer
Vera van Erp

Contentmarketeer

Met mijn creatieve ideeën probeer ik de online positie van Heras Mobile te versterken. Van pakkende blogs, socialemediaberichten en persberichten tot e-mailmarketing en brochures, met mijn vlotte pen probeer ik er altijd iets moois van te maken. 

Joost Verlinden_Accountmanager BE
Joost Verlinden

Accountmanager

Het is erg fijn om te werken bij Heras Mobile. Als accountmanager voor België kom ik op de meest verscheidene plaatsen om de klanten mee te helpen de beste oplossing te vinden. Elke werf is weer wat anders.

Bram Dalemans_Operations Manager
Bram Dalemans

Operations Manager

Binnen Heras Mobile blijven we continu verbeteren op vlak van dienstverlening en betrouwbaarheid met een ervaren team van betrokken en ondernemende bouwhekspecialisten. Dat is waarmee wij het verschil maken!

Marnix Plouvier_HSE
Marnix Plouvier

Health, Safety & Environment Manager

Het mooie van bezig zijn met HSE is dat je in alle lagen en met alle activiteiten van de organisatie in aanraking komt. Het mooiste vind ik wanneer je het inzicht ziet ontstaan dat veiliger en efficiënter werken hand in hand gaan.

Dannielle Vogels_Controlling support
Danniëlle Vogels

Controlling Support

Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik mensen vanuit de hele organisatie kan helpen met erg diverse vraagstukken. Dat is zowel leuk als leerzaam en maakt dat geen dag hetzelfde is. En werken met een prettig team maakt het werken bij Heras Mobile voor mij extra leuk.

We bestaan dankzij onze klanten

Wij hebben met duizenden bedrijven samengewerkt,
klein en groot, dichtbij en wereldwijd.

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Joep Coenen_BU Manager

Joep Coenen, Business Unit Manager Benelux bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden om bouwhekken te kopen of huren.

#VraagHetHeras

Klanten die terugkomen vormen ons bestaansrecht

Wij regelen alles voor onze relaties. Dat DNA ziet u terug in onze service en uitmuntende logistiek. We geven u graag passend advies op basis van uw specifieke situatie.