Tijdelijk hekwerk voor een optimale bouwwerfinrichting

Werfhekken, dranghekken en city hekken

Werfhekken zijn onmisbaar voor elk bouwterrein en dus de basis voor uw werfinrichting. Bij Heras Mobile bent u aan het juiste adres om kwalitatieve werfhekken, dranghekken en city hekken te kopen of huren.

Bekijk werfhekken
Heras werfhek

Met onze hoge en lage werfhekken, dranghekken en city hekken kunt u elk terrein goed beveiligen. U houdt onbevoegden buiten én u verbetert de uitstraling van uw bouwwerf. Bekijk onze verschillende soorten hekken. 

Kwalitatieve werfhekken kopen en huren 

Werfhekken zijn hekken die u op en rondom bouwwerven kunt inzetten. Zo blijven mensen die niet op uw terrein thuishoren uit de buurt en voorkomt u diefstal en vandalisme. En hoewel alle werfhekken op elkaar lijken, heeft ieder werfhek zijn kenmerken en doeleinden. Van budget werfhekken en lage werfhekken tot anti-climb werfhekken en city hekken. Voor elk project en elke sector hebben wij een geschikt werfhek voor u. Bij Heras Mobile is het mogelijk om werfhekken te kopen of te huren.

Het uitgebreide assortiment van Heras Mobile bestaat uit een perfecte mix van prijs en kwaliteit. Met onze werfhekken creëert u altijd een betrouwbare tijdelijke afrastering voor een bouwwerf of voor infrawerkzaamheden. Ook voor locaties die extra beveiliging eisen, hebben wij de juiste werfhekken en accessoires om van uw project een succes te maken. 

Onze werfhekken worden geproduceerd met de nieuwste lastechnieken en ondervinden een kwaliteitscontrole. Dat maakt onze hekken onverwoestbaar. De beste werfhekken zijn handgelast en zwaarder. Deze hekken herkent u aan hoekverstevigingen, een verticale of horizontale middenbuis en/of een dikker frame. Deze werfhekken zijn bovendien naverzinkt voor een hoogwaardige afwerking en langere levensduur. 

Kunt u een product niet vinden?
Wij helpen u graag verder.
Joost Verlinden

Accountmanager

Stel uw vraag
BELGIE_Joost Verlinden

We bestaan dankzij onze klanten

Duizenden bedrijven maken gebruik van onze werfhekken, dranghekken en city hekken.