Klantspecifieke ondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Een langdurige samenwerking begint met een luisterend oor

Heras bouwlocatie

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze medewerkers maken het verschil. Van binnendienstmedewerkers en accountmanagers tot onze montageploegen. Uw project krijgt persoonlijke aandacht en maatwerk als u dat wenst. We brengen namelijk klantspecifiek in kaart brengt wat er nodig is. We geven advies, luisteren naar u en proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

advies heras mobile

Een eerlijke en persoonlijke aanpak

Omdat we waarde hechten aan relaties voor de lange termijn, kunt van ons een eerlijk verhaal verwachten. Dat is de basis voor vertrouwen en wederzijds begrip. We vinden het dan ook belangrijk dat we benaderbaar zijn. Klanten worden daarom nooit als nummertje behandeld; u weet altijd met wie u in gesprek bent. 

Havenhof_Bouwplaats_houten afzetting

Het draait om een totaalontzorging

Van een werfhek op een blok zetten tot de plaatsing van een tourniquet of schuifpoort, we bieden een totaalpakket aan. Dat begint met een persoonlijk gesprek en een offerte en eindigt met montage en aftersales. Voor een antwoord op uw vragen en een advies neemt u contact met ons op. 

Paperclip Festival_dranghek Heras Mobile

“Klanten vragen vaak welke werfhekken ze moeten inzetten om te voorkomen dat mensen op de werf komen. Ze kiezen dan voor Heras Mobile, omdat wij een goed advies geven en de klant ontzorgen.”

Joost Verlinden

Accountmanager

1.200+

tevreden klanten

Volledige ontzorging op maat voor uw (bouw)project

Wat u doet qua beveiliging is afhankelijk van de bouwfase waarin u zit en het soort project dat u beveiligt. Op een binnenstedelijk bouwterrein gebruikt u een ander soort hekwerk en beveiliging dan in een haven. Maar wat is nu de beste oplossing voor die specifieke situatie? Specialistische hulp is gewenst. Heras Mobile ontzorgt bedrijven door voor elke situatie, hoe uitdagend die ook is, de juiste werfhekken, toegangsverschaffers en accessoires te bieden.

In een haven zet u geen regulier hek in. Mensen klimmen daar vrij snel overheen. Een fijnmazig hek is veel geschikter. Daarnaast speelt beveiliging een grote rol, dus enkel werfhekken plaatsen is niet voldoende. Met onze poorten en Heras Smart Access beveiligt u uw project zo optimaal mogelijk.

Beveiliging begint met hekwerk, maar eindigt daar niet. Wat uw situatie ook is: weet wat u koopt en waarom u dat doet. Wat is uw doel? Er moet een plan zijn voor elke bouwfase en situatie. Heras Mobile denkt mee met de klant en levert altijd passende oplossingen. Of het nu om een bouwwerf, haven of vliegveld gaat: onze mensen hebben oog voor de klant.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (8)

Naast het uitgebreide standaardproductassortiment gaan we ook graag aan de slag met de ontwikkeling van de beste maatwerkoplossingen.

#VraagHetHeras

We staan onvoorwaardelijk klaar voor onze klanten

Persoonlijke relaties met onze klanten leiden tot hoge klanttevredenheid. Dat weten wij ook. Daarom komen we naar u toe om uw wensen te bespreken. Zo heeft u altijd een contactpersoon die graag met u meedenkt over uw tijdelijke perimeterbeveiliging.