Deskundig

Uw solide partner met kwalitatieve oplossingen voor de bouw

Jaarbeursplein_bouw_city fence (2)

Een bouwhek met 9 levens

Of zeg maar gerust 10 levens. Onze bouwhekken kunnen tegen een stootje. Als u ze goed onderhoudt, dan gaan ze gemiddeld 10 jaar mee. We leveren dus robuuste en kwalitatieve hekken die u niet snel hoeft te vervangen en voor meerdere projecten gebruikt kunnen worden.

201003688-Fabriek buis

Langdurige samenwerkingen met leveranciers

We leveren kwaliteit aan onze klanten. Dit ziet u terug in alle producten en bijbehorende accessoires. We kopen kwalitatieve producten in bij leveranciers waarmee we al jarenlang samenwerken, zodat we die kwaliteit altijd kunnen waarborgen. 

Transport Heras Mobile

De naam Heras Mobile staat voor kwaliteit

Omdat we al meer dan 50 jaar meedraaien in de hekkenmarkt is ons niet snel iets te gek. Van productie tot aan een snelle levering vanuit onze voorraad, kwaliteit staat altijd voorop en we komen onze afspraken na.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

“Alle producten in het standaardassortiment zijn van hoge kwaliteit, maar de M550 bouwhekken zijn onze meest robuuste hekken. We noemen ze ook wel de limousines onder de hekken.”

Stijn Bastianen

Productmanager

Een paar verbluffende feiten

99,9%

tevredenheid over de geleverde kwaliteit

In 58

landen actief

50+

jaar uw kwalitatieve bouwhekleverancier

1.200

tevreden klanten in België

Sjoerd van den Wijngaarden_HSA

Sjoerd van den Wijngaarden, accountmanager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de verschillende toegangsverschaffers.

#VraagHetHeras

Een plug and play systeem voor toegangscontrole op tijdelijke locaties

Onze klanten verwachten een veilig afgesloten bouwplaats en kwalitatieve producten. Met Heras Smart Access en onze toegangsverschaffers spelen we goed in op die verwachting.

99,9%

klanttevredenheid over de geleverde kwaliteit van Heras Mobile

We ontwikkelen en leveren kwaliteitsvolle bouwhekken en bijbehorende accessoires

Gedegen vakmanschap en innovatieve productiemachines. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Korte lijnen, maar ook eerlijk advies. Professioneel en betrokken. Dat is Heras Mobile, een partner die kwaliteitsvolle producten aan u levert.

Kiest u voor Heras Mobile, dan kiest u voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij leveren kwalitatieve bouwhekken, poorten, toegangsoplossingen en bijbehorende accessoires dankzij goede, langdurige samenwerkingen met leveranciers en de nieuwste lastechnieken.

In de fabrieken werken we met de nieuwste lastechnieken en wordt elk hek onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Dat maakt onze bouwhekken onverwoestbaar. En terecht, want onze hekken beveiligen uw terrein tegen ongewenst bezoek. Maar veiligheid is niet het enige wat we bieden. Bij Heras Mobile bent u ook verzekerd van mooie producten. Wist u dat we onze staalmatten steeds zo recht mogelijk op het frame plaatsen? Zo zijn onze hekken functioneel én zien ze er netjes uit. Kort gezegd: een echte win-winsituatie.

Heras Smart Access

Kies voor een veilig afgesloten bouwplaats met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

8 pagina’s

Het is 5 minuten goed besteed

Onze producten

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze oplossingen voor tijdelijke beveiliging leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontroles en aanwezigheidsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer…

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk bouwhek heel eenvoudig.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak nu een afspraak via de onderstaande knop.