Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Meer zekerheid op uw werf

Diensten Heras Mobile
  • Onze montageploegen verzorgen de (de)montage van uw werfhekken en poorten. Zo kunt u ongestoord doorwerken en focussen op uw kerntaken.
  • We blinken uit in logistieke service door een goede samenwerking met transportbedrijven. Mede hierdoor kunnen we zorgen voor een snelle levering van uw werfhekken.
  • Of het nu gaat om een werf, infrastructuur, een haven of een vliegveld, voor elke situatie hebben wij de juiste werfhekken, toegangsverschaffers en accessoires.
  • Het antwoord of u werfhekken moet kopen of huren is niet te geven. Het hangt o.a. af van de duur van uw project. Wij geven u graag een passend advies hierover.

Wilt u uw werfhekken laten (de)monteren, de logistiek uitbesteden aan ons of gewoon advies?

Bekijk onze diensten

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via de onderstaande knop.