Heras Mobile Fencing & Security

Wilt u werfhekken kopen, huren of laten monteren? Heras Mobile is de specialist voor tijdelijk hekwerk, poorten en accessoires voor bouw, infrastructuur en overheden.

Ga naar webshop
Offerte aanvragen
Heras Noise Control Barrier 2.0
Adam Houthavens_0265382-1
c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

Vertrouwd voor meer dan 50 jaar

Wij regelen de werfinrichting voor bedrijven, klein en groot, dichtbij en wereldwijd. In onze whitepaper ontdekt u hoe u grip krijgt op uw bouwwerf: meer controle en veiligheid, minder administratieve lasten en diefstal.

Bij Heras Mobile nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om MVO. Duurzaam ondernemen in de werfhekbranche is dan ook onze missie.

20220530-tomdoms_0068151

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Rentel Oostende2

De haven van Oostende brengt de nodige uitdagingen met zich mee, zoals de korte montagetijd en de routing op de site.

#OnzeKlanten

Bouw van offshore windpark Rental

Heras Mobile draagt in Oostende bij aan een goede beveiliging van de locatie. Siemens Gamesa is erg blij hiermee: "Productie gaat hier 24 uur per dag door. Dat stelt hoge eisen aan de service. Gelukkig speelt Heras Mobile hier heel goed op in." 

Placeholder
#VraagHetHeras

Tijdelijke perimeterbeveiliging.
Zo geregeld, of toch niet?

Elke werf is verschillend en vraagt om andere beveiligingsmaatregelen. Het is belangrijk om de zwakke plekken in kaart te brengen en die doeltreffend af te schermen. Bij Heras Mobile bent u aan het juiste adres. Samen met u bekijken we welke werfhekken, toegangsverschaffers en accessoires het beste bij uw situatie passen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via onderstaande knop.