Heras Smart Access sluit bouwwerf veilig af in het drukke Amsterdam Zuidoost

HSA Plegt-Vos round

“De uitdaging is om op meerdere plekken op de bouwwerf veilig en snel toegang te verlenen. Met het toegangscontrolesysteem Heras Smart Access maken we de Amsterdamse bouwwerf zowel makkelijk toegankelijk als optimaal veilig.”

Chiel-Jan Bosdam

Uitvoerder bij Plegt-Vos

Aan de Flierbosdreef in Amsterdam wordt het oude UWV-gebouw in opdracht van ontwikkelaars Camelot Europe en Doniger Urban Development omgebouwd tot een groot appartementencomplex. Bouwbedrijf Plegt-Vos besloot het toegangscontrolesysteem Heras Smart Access in combinatie met de toegangsoplossingen van Heras Mobile te gebruiken om de werf zowel makkelijk toegankelijk als optimaal veilig te maken. 

Plegt-Vos werkt met Heras Mobile Fencing & Security voor:
Heras Smart Access Elektrische schuifpoort Tourniquet B700 Maak een afspraak

Snelle en geautoriseerde toegang tot de bouwwerf

De nabijheid van meerdere gebouwen en het winkelende publiek in en om de ArenaPoort maakt van deze bouwlocatie een uitdaging. Het is een mooi voorbeeld van bouwen binnen de bestaande infrastructuur van dit stadsdeel.

Amsterdam Zuid-Oost is een gebied waar het steeds gezellig druk is. Daarom is het belangrijk dat de bouwlocatie tijdens de transformatie niet alleen bereikbaar, maar ook veilig blijft. Omdat het bouwproject in het drukste gedeelte van Amsterdam Zuid-Oost ligt, was het van belang de bouwwerf zo nauwgezet mogelijk te kunnen afsluiten.

Bosdam: “Daarnaast moest het vrachtverkeer via een drukke weg zo snel en efficiënt mogelijk het bouwterrein kunnen bereiken.” Dat bleek een uitdaging toen duidelijk werd dat er op twee plekken toegangspoorten moesten komen voor de werklieden en het vrachtverkeer. Gelukkig heeft Heras Mobile een gepaste oplossing.

Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Veilig en snel toegang verlenen

Plegt-Vos realiseert veilig afgesloten bouwplaats met Heras Smart Access.

Wilt u ook uw werf veilig houden met Heras Smart Access? In onze brochure vindt u de juiste oplossingen.

Download brochure

Toegang verlenen op meerdere plekken

Voor de in- en uitgangen koos de opdrachtgever ervoor om twee stabiele schuifpoorten van 7 meter en twee slagbomen van 5 meter met onderrok te plaatsen. Dit type slagboom werkt zeer snel en biedt bescherming tegen mensen die erover of onderdoor willen klimmen. Werklieden kunnen de werf op via twee tourniquets die aangesloten zijn op twee Smart Access-boxen. Die Smart Access-boxen zorgen voor een draadloze verbinding tussen de tourniquets en het toegangscontrolesysteem. Daarnaast is het Heras Smart Access-systeem uitgerust met een Bouwpas-integratie.

20211209-tomdoms_0168935-1

Vertel ons over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.