Online portal voor werfbeveiliging

Koop uw werfhekken vanaf nu online op de Heras webshop

Heras Mobile Fencing & Security start deze maand met een online shop in België voor het direct bestellen van een breed assortiment aan hekwerk en bijbehorende accessoires. Met deze webshop wil Heras Mobile vooral tegemoet komen aan klanten die snel en overzichtelijk werfbeveiliging willen bestellen, denk aan werfhekken, accessoires, poorten, geluidsdoeken, foliezeilen of fencenetten. Voor maatwerkoplossingen blijft natuurlijk de persoonlijke benadering de standaard.

Een webshop is natuurlijk niet nieuw. Toch is het in de bouwwereld nog geen gemeengoed. “We merken dat er in de markt behoefte is aan het snel online kunnen offreren en begroten van werfbeveiliging. Vaak weet een aannemer prima wat er nodig is aan werfhekken en accessoires. In zo’n geval wil hij snel een overzicht en snel bestellen. Daar is nu de webshop voor”, aldus Hans Welting, Managing Director Heras Mobile.

Heras hekt de online markt

Heras Webshop

 

 

Snippit campagne Heras hekt de online markt

 

Bestellen is eenvoudig!

De webwinkel biedt een breed assortiment aan producten voor het veilig afzetten van bouwwerven. Bestellen is eenvoudig: filteren op productgroepen, selecteren van de gewenste producten en plaatsen in de winkelwagen. Bij het afrekenen kiest de klant het aflever- en factuuradres. Na bevestiging van de bestelling, gaat deze direct in behandeling. “In de webshop hanteren we onze bekende marktconforme prijzen. Vaste klanten krijgen bovendien een eigen klantomgeving. Hiermee hebben ze altijd en overal overzicht van de klantafspraken, bestellingen en factuurhistorie. Ook eventuele retouraanvragen zijn via die omgeving makkelijk te regelen”, verduidelijkt Hans Welting.

In enkele stappen uw hekwerk op locatie afgeleverd!

Eigen klantomgeving - MyHeras

In onze webwinkel bent u verzekerd van scherpe, online prijzen. Vaste klanten bieden wij daarnaast een eigen klantomgeving met alle eerdere bestellingen, factuurhistorie en de mogelijkheid om retouraanvragen eenvoudig aan te melden.

Vraag direct een account aan!

Maak een account aan 

Persoonlijk advies blijft

De nieuwe webshop van Heras Mobile is daarmee een handige tool voor alle standaard inkopen voor het veilig afzetten van iedere werf. Voor specifieke eisen of projecten die maatwerk verdienen, blijft persoonlijk advies natuurlijk de basis. “De komst van de webshop doet dus niets af aan ons streven naar service en betrokkenheid. Dat blijft altijd voorop. Hekken blijft immers mensenwerk.

De voordelen

☑️ Overal online bestellen

Bestel uw vertrouwde Heras werfhekken 24/7 online. Met uw computer, tablet of smartphone.

☑️ Overzichtelijk assortiment

Duidelijk én up to date overzicht van alle producten. Handige filters helpen bij de juiste keuze.

☑️ Online prijzen

De webshop geeft u onze online prijzen.  

☑️ Kies, klik, bestel

Direct overzicht en bestellen in een handomdraai. Kiezen, klikken, bevestigen, besteld!

☑️ In control 

Overzichtelijke controle op uw kosten en bestellingen. Eenvoudig facturen opvragen of retouraanvragen regelen.

☑️ Persoonlijk advies

Uw accountmanagers blijven bereikbaar voor vragen of projecten op maat.

 Ervaar het gemak van online bestellen, ga naar de webwinkel >>

Ga naar de webshop

 

Picture of Joep Coenen

Vertel over uw uitdaging. Wij helpen graag.

Aaliquet rhoncus vestibulum lorem ipsum quam tiam eget dui in enim feugiat ultrices dolor amet.