Dealerondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Exclusieve klantenservice voor ondersteuning en onderscheid

Heras bouwlocatie

Krachtig partnernetwerk

Eindklanten worden deels ook belevert door een uitgebreid distributienetwerk van dealers en inkooporganisaties. Samen met hen bouwt Heras Mobile aan hechte, duurzame zakenrelaties. 

20201202-tomdoms_0278650

Heras Mobile dealers

We staan voor u klaar, overal en altijd. Neem gerust contact met ons als u een Heras dealer wilt worden of als u een betrouwbare Heras dealer bij u in de buurt zoekt. 

Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (5)

Inhouse producttrainingen

We ondersteunen onze dealers met product- en installatietrainingen, zodat zij hun klanten nog beter kunnen bedienen. Deze trainingen worden op uw gewenste locatie gegeven. 

67%

meer leads voor bedrijven die kwalitatieve content aanbieden online

Marketing Support voor dealers

Heras Mobile ontwikkelt, produceert, verkoopt en verhuurt producten voor tijdelijke perimeterbeveiliging. Maar zonder de juiste diensten en service zijn zelfs de meest hoogwaardige producten nutteloos. Om deze reden staat persoonlijke service en ondersteuning hoog in het vaandel. Ook op het gebied van marketing ondersteunen wij onze dealers en helpen wij hen om echt het verschil te maken op de markt. Dat kan onder meer met:

  • Gepersonaliseerde productbrochures
  • Digitale datasheets
  • Merchandise en verkoopacties
  • Instore promotion
Joost van der Pas_Marketing Manager

Joost van der Pas, marketingmanager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over dealerondersteuning.

#VraagHetHeras

Is het Heras Marketing Pack iets voor u?

Wij helpen onze dealers graag bij het promoten van werfhekken en accessoires. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.