City-Wood M800

Duurzaam Cityfence in een houten jasje!

City-Wood M800
City-Wood M800-1
City-Wood M800-2
City-Wood M800-3
City-Wood M800-4

City-Wood voor een volledige, natuurlijke afzetting met uitstraling!

Het City-Wood-hek bestaat uit een robuust paneel uit Douglashout en houdt nieuwsgierige blikken buiten. De sterke houten planken zorgen met het solide stalen frame voor optimale stevigheid. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer. Daarnaast is het een duurzame oplossing en past het in uw SROI-doelen. De City-Wood-hekken kunnen perfect gecombineerd worden met de Combi-Wood-werfhekken, die deels voorzien zijn van een staalmat. Op die manier kunt u op bepaalde plekken een doorkijk op uw werf geven.

  • Verzorgde en natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam werfhek met sociale impact
  • Geschikt voor plantenbakken

Een duurzaam werfhek voor binnenstedelijk gebied

De houten panelen worden gemaakt door mensen die opnieuw op de arbeidsmarkt geïntegreerd worden. Het product geeft dus een antwoord op SROI-vraagstukken. In verschillende gemeenten kan dit hek voor een deel van de huur of verkoopprijs gebruikt worden als SROI-invulling. Het houten paneel kan amper ingedeukt of beschadigd worden. Daarnaast kan een paneel moeiteloos worden vervangen.

Samenwerking Heras en Groene Bouwhekken

Heras en Groene Bouwhekken hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van dit product. Wij geloven dat alledaagse producten, zoals een werfhek, een integrale duurzame meerwaarde kunnen bieden. Groene Bouwhekken is een bewezen sociale partner met een fantastische maatschappelijk visie. Voor dit product verzorgen zij het houten paneel, de eventuele bloembakken en de samenwerking met lokale instanties voor het onderhouden van de plantjes. Het sterke stalen frame waarin de Douglaspanelen worden gemonteerd worden geproduceerd in de fabriek van Heras. Daarna verzorgt Heras de logistiek van en naar de klant.

Specificaties
  • Art.: C1763000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 48 kg
Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood round
U mag Joost alles vragen. Hij helpt u graag.

Joost Verlinden

Accountmanager

BELGIE_Joost Verlinden
City-Wood M800

Kies dit product

City-Wood M800

Duurzaam Cityfence in een houten jasje!