Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in standaard wit

Cityfence M800 (RAL 9010)
Cityfence M800 (RAL 9010)-1
Cityfence M800 (RAL 9010)-2
Cityfence M800 (RAL 9010)-3

Doeltreffend zicht ontnemen op de werf

Bij het Cityfence wordt het hekframe gevuld met een stalen plaat met damwandprofiel. Vandaar worden deze hekken ook wel damwandhekken genoemd. Doordat het zicht op de werf beperkt is, verlaagt de kans op diefstal omdat waardevolle materialen niet vol in het zicht van de criminelen staan. Daarenboven wordt de verkeersdoorstroming niet belemmerd. Dat is veilig voor zowel weggebruikers als bouwvakkers. Ook stof en andere materialen kunnen moeilijker op de openbare weg terechtkomen. Fietsers kunnen hun fietsen niet vastmaken aan de hekken en graffiti wordt ontmoedigd door de damwandstructuur. Het Cityfence zorgt voor een verzorgder en fraaier straatbeeld dat een positieve invloed heeft op uw bedrijfsimago en de motivatie van uw werknemers.

  • Volledig zichtontnemend
  • Verzorgder straatbeeld

Werfhekken met een damwandprofiel

Naast deze damwandhekken die volledig gevuld zijn, bestaat er ook een gecombineerd hek: de onderste helft is voorzien van een damwandplaat, de bovenste van een werfhek met staalmat. Deze Combifence zorgt ervoor dat automobilisten niet afgeleid raken door de werf, terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken. Bovendien blijft de open communicatie met de buurt behouden. U kunt ook kiezen voor de Cityfence die 1 meter hoog is. Dat is ideaal voor de verkeersgeleiding, afbakening of veiligheid.

Duurzamer alternatief

Het duurzame Combi-Wood hek bestaat uit een robuust paneel uit Douglashout en een open werfhek met een zeer fijn maas. Het zorgt ervoor dat automobilisten niet afgeleid raken door de werf, terwijl voetgangers de vordering in alle rust kunnen bekijken. De  natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer. 

Specificaties
  • Art.: C1700000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 26 kg
Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood round
U mag Joost alles vragen. Hij helpt u graag.

Joost Verlinden

Accountmanager

BELGIE_Joost Verlinden
Cityfence M800 (RAL 9010)

Kies dit product

Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in standaard wit