Montage en onderhoud

Zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen of uitbesteden? Toegegeven, het monteren van een bouwhekopstelling is geen rakettechnologie. Maar met 30 jaar verhuurervaring kunnen we het wel sneller en, sorry maar we moeten het zeggen, beter. Voor onze relaties verder van huis hebben we supergoede montage-instructies.

Montage uitbesteden

Onze montageploegen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken. We verzorgen graag de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke hekwerk.

Semi-permanent hekwerk

Onze monteurs zijn experts op het gebied van semi-permanente oplossingen. Wij hebben standaardoplossingen waarbij palen in de (verharde)grond worden gedreven en de bouwhekken middels klemmen tussen de palen worden bevestigd. Eventueel uit te breiden met puntdraad en poorten. Ook alternatieven zijn direct bij Heras beschikbaar. Wil je een houten schutting of gaashek of wil je palen in de grond laten drijven? De klant vraagt, wij draaien. Lees hier meer over semipermanente opstellingen.

Hekken zelf installeren

Installeert u de bouwhekken liever zelf? We hebben voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar. Kijk voor de downloads bij de desbetreffende producten op deze website. Of bekijk de installatie films op YouTube.  In deze PDF vindt u alle montageinstructies gebundeld met links naar de filmpjes.

Meer dan hekwerk

Naast de Heras bouwhekken monteren wij uiteraard ook al onze oplossingen voor toegangscontrole. Van schuifpoortconstructie tot geautomatiseerde toegangscontrole. Een Heras-adviseur bezoekt de locatie en bespreekt met u onze filosofie en de juiste werkwijze. Met de analyse komt een plan voor de strategisch beste locaties voor de inzet van de elektronisch en mechanische componenten. Bij de installatie krijgt u heldere instructies over de bediening.

Service en storingen

Wanneer u een oplossing heeft met elektrische onderdelen zoals een schuifpoort, tourniquet of slagboom kan het voorkomen dat deze een keer niet naar wens werkt. De oorzaak en oplossing zijn vaak eenvoudig. Daarvoor hebben wij een reeks service video's voor uw samengesteld. Door hier een PDF te downloaden kunt u deze video's snel bekijken. Staat de oplossing voor uw situatie er niet tussen? Neem dan contact op, onze medewerkers helpen u graag verder. 

High Security locaties

Ook wanneer u hekken wenst op locaties met hoge veiligheidseisen zoals een vliegveld of de petrochemie is dat mogelijk. Onze monteurs beschikken over de juiste papieren en onze veiligheids coordinator draagt zorg voor de juiste begeleiding. Ook wanneer er Heras bouwhekken in de nachtelijke uren langs de snelweg geplaatst dienen te worden.

Onderhoud

Het is verstandig de mechanische en/of elektronische beveiliging rondom uw bouwplaats regelmatig te controleren en waar nodig herstelwerkzaamheden uit te voeren. Indien gewenst neemt Heras deze onderhoudsbeurten voor u uit handen.

Heras Locatie

Montage instructies

Veiligheid

Hekwerk

Koppelen hekwerk

Fundatie

Poorten

Schoren

Beveiliging

Doeken

Opslag en retour

Transport