Montage en onderhoud

Zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen of uitbesteden? Toegegeven, het monteren van een bouwhekopstelling is geen rakettechnologie. Maar met 30 jaar verhuurervaring kunnen we het wel sneller en, sorry maar we moeten het zeggen, beter. Voor onze relaties verder van huis hebben we supergoede montage-instructies.

Montage uitbesteden

Onze montageploegen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken. We verzorgen graag de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke of semipermanente opstellingen.

Hekken zelf installeren

Installeert u de bouwhekken liever zelf? We hebben voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar. Kijk voor de downloads bij de desbetreffende producten op deze website. Of bekijk de installatie films op YouTube

Elektronische beveiliging

Een Heras-adviseur bezoekt de locatie en bespreekt met u onze filosofie en de juiste werkwijze. Samen met de analyse leveren we een plan voor de strategisch beste locaties voor de inzet van de elektronische en mechanische componenten. Bij de installatie krijgt u heldere instructies over de bediening.

Onderhoud

Het is verstandig de mechanische en/of elektronische beveiliging rondom uw werf regelmatig te controleren en waar nodig herstelwerkzaamheden uit te voeren. Indien gewenst neemt Heras deze onderhoudsbeurten voor u uit handen.

Werken Heras hekken

Montage instructies

Veiligheid

Hekwerk

Koppelen hekwerk

Fundatie

Poorten

Schoren

Beveiliging

Doeken

Opslag en retour

Transport