1400 meter bouwhek in blok

in recordtempo geleverd en gemonteerd door Heras

1400 meter bouwhek in blok
- Stef manders
van Strukton

Strukton is de veertig miljoen euro kostende modernisering van asielzoekerscentrum Prinsenbosch in Gilze gestart. De grondige renovatie van het asielzoekerscentrum haalde in 2019 meerdere malen de media. Doel van de renovatie is om het terrein van dit voormalige legerkamp uit de Tweede Wereldoorlog landschappelijk en ecologisch te verbinden met de omgeving. Tegelijk meer licht en lucht en herkenbaarheid voor de bewoners.

Om de woningen op dit project te renoveren, verduurzamen en opnieuw in te richten is het nodig om deze correct af te schermen. Om dit project veilig en ongestoord uit te voeren is door Heras 1.400 meter bouwhek op blokken geplaatst. De woningen welke gerenoveerd worden zijn omheind. Iedere 3 hekken is door de monteurs van Heras een schoor geplaatst voor meer stabiliteit en veiligheid.

Hier is gekozen voor een eenvoudige maar effectieve manier om een doorgang te creëren. Er is volop ruimte op deze locatie en de buitenste perimeter van het terrein is al permanent omheind. Hierdoor is het voldoende om per renovatiewoning een toegang te creëren middels bouwhekken met wiel en scharnier.

Daar het project een langere periode betreft is gekozen om de hekken aan te kopen.

Heeft u vragen over dit project of wenst u een advies op maat? Wij helpen u graag.

Afspraak maken