Boskalis realiseer N69 met 6KM Heras bouwhekken

Heras valt als leverancier op. Boskalis is uitermate tevreden over de snelle montage, correctheid van werken en leveringen, ook het veilig werken en alles is volgens afspraak uitgevoerd.

Boskalis realiseer N69 met 6KM Heras bouwhekken
- Ben Helderop
van Boskalis Nederland B.V.

Boskalis Nederland BV realisert op dit moment het project "Aanleg N69 aansluiting Luikerweg op de snelweg A67". Ben Helderop is uitvoerder op dit project. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voerenis 6Km aan tijdelijk hekwerk nodig. Boskalis heeft een raamcontract met Heras Mobile Fencing & Security. Op basis van dit contract werd contact gelegd voor dit project. Na gesprekken met Heras account manager Stef Manders werd de opdracht verstrekt. Inmiddels zijn de volgende producten geleverd en gemonteerd door Heras:

1648st. bouwhekken type M400 v.v. hoekstukjes geleverd
723st. Buizen geleverd
990st. Kunststofblokken geleverd 
3652st. klemmen geleverd

1940 meter bouwhek is semipermanent gemonteerd met 38stuks dubbele bouwhekpoorten. Voor deze aanlevering waren 8 transporten benodigd.

Aan Ben Helderop vroegen we wat zijn ervaring met Heras is op dit project

"Er is goed gewerkt door de mensen van Heras. De montage is perfect en snel uitgevoerd. Wij werken bij Boskalis veilig. Het is dan ook goed te zien dat Heras ruim voldoet aan onze wensen op het gebied van veilig werken. Alles is volgens afspraak uitgevoerd." 

"Heras heeft mij verrast vanaf de snelle opstart van het project tot realisatie en oplevering."

"De medewerkers van Heras hebben zich weten te onderscheiden met echte service, een snelle levering, goede communicatie , vragen worden snel opgepakt en verwerkt tot slot zijn de onderhandeling open en eerlijk afgerond."

Boskalis kijkt uit naar de verdere realisatie van dit project op een bijzonder locatie. Het project loopt door agrarisch / natuurgebied om de aansluiting te realiseren. Hier wordt met alle werkzaamheden rekening mee gehouden.