Combi-Wood hekken blijven mooi en intact op rumoerige Groningse
Grote Markt

Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood round

"De Combi-Wood werfhekken van Heras Mobile zijn mooie, esthetische hekken die qua uitstraling goed bij de bouwlocatie passen. Daarnaast wordt het Heras Combi-Wood werfhek gedeeltelijk geproduceerd met SROI, wat een vereiste was voor dit project."

Jordy van Haag

Uitvoerder bij VolkerWessels

Het stadhuis van Groningen is gebouwd in 1810 en had al lang geen grote onderhoudsbeurt meer gehad. Bovendien bleek de raadszaal te klein voor de huidige bezetting van de gemeenteraad en was ze verouderd. Daarom besloot de gemeente Groningen dat het hoog tijd was om het gebouw te renoveren. Omdat de gemeente eiste dat de renovatie zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk tot stand zou komen, werd VolkerWessels ingeschakeld om het project te leiden. Als een van de grootste bouwbedrijven neemt VolkerWessels een belangrijke rol op zich wat betreft projecten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving.

VolkerWessels werkt met Heras Mobile Fencing & Security voor:
Combi-Wood hekken High Security klemmen Maak een afspraak

Op zoek naar het perfecte duurzame werfhek voor in het stadscentrum

Samen met de opdrachtgever ging VolkerWessels op zoek naar een werfhek dat paste bij de MVO-eisen van het project en – niet onbelangrijk – bij de locatie: de Grote Markt. Voor het renovatieproject van het stadhuis werd gekozen voor het duurzame werfhek Combi-Wood van Heras Mobile Fencing & Security.

De Combi-Wood werfhekken zijn mooie, esthetische hekken die qua uitstraling goed bij de bouwlocatie passen. Daarnaast wordt het Heras Combi-Wood werfhek gedeeltelijk geproduceerd met SROI, wat een vereiste was voor het renovatieproject in Groningen. Het stadhuis op de Grote Markt wordt namelijk duurzaam en toekomstbestending gemaakt, met aandacht voor de huidige gebruikerseisen.

Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood
Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood
Renovatie Stadhuis Groningen

VolkerWessels realiseert renovatieproject van Gronings stadhuis met de Combi-Wood bouwhekken.

Het duurzame werfhek Combi-Wood ook op uw bouwwerf? Dat is in een paar stappen geregeld.

Vraag het onze specialist

Een rustige en fijne sfeer voor omwonenden en voorbijgangers

Het Combi-Wood werfhek heeft inmiddels heel wat positieve reacties uitgelokt. Van Haag: “Mensen zijn enthousiast over het werfhek. Ze vinden dat het een vriendelijke en warme uitstraling heeft. Heras Mobile onderscheidt zich daarin ook echt door het natuurlijke materiaal dat ze in hun werfhekken hebben verwerkt. Het douglashout geeft een natuurlijke en gezellige uitstraling.” Daarnaast is de opdrachtgever vooral verrast over de kwaliteit van het hekwerk. Op een plek zoals de Grote Markt, waar het altijd druk is, zou het niet verwonderlijk zijn dat een werfhek al snel beschadigd raakt. Maar de Combi-Wood werfhekken zijn zeer stevig en robuust en blijven daardoor intact en mooi.

Duurzame bouwplaats met Combi-Wood

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.