Werken bij

Werken bij een mensgericht internationaal bedrijf

Werken bij Heras Mobile Fencing & Security is ‘the best of both worlds’. We zijn een onderdeel van een van de grotere bouwondernemingen van de wereld. Tegelijkertijd zijn we een tof bedrijf met een open, informele cultuur. Heras Mobile is een stabiel bedrijf en een mensgerichte werkgever. De meeste collega’s werken al jaren voor ons, ze hebben ‘blauw bloed’ gekregen.

Onze mensen zijn onze kracht

In de branche zijn we de beste en dat willen we zo houden. Door nieuwe technieken te ontwikkelen en onze klantfocus te versterken. De professionele en persoonlijke groei van onze mensen houden daarmee gelijke tred. Voor jou zijn er vaste in-company ontwikkeltrajecten. Leidinggevenden staan open voor jouw deelname aan trainingen en opleidingen. Onze belofte aan onze klanten? Goed opgeleide mensen die proactief meedenken. Deskundig en kordaat, want een veilige werkomgeving is voor hen en voor jou een primaire levensbehoefte.

Collegiaal en persoonlijk

Werken voor Heras Mobile is niet voor iedereen weggelegd. Het is een no-nonsensebedrijf. Een platte organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daar moet je mee kunnen omgaan. We verwachten betrokkenheid en eigen initiatief. Spreekt deze cultuur jou aan? Hieronder vind je het actuele vacatureoverzicht. Staat jouw job er niet bij? Stuur met een gerust hart een open sollicitatie.

Werken Heras hekken

Openstaande vacatures

Momenteel zijn er geen actuele vacatures bij Heras Mobile Fencing & Security

Open sollicitatie