Heras Uittilbeveiliging

De uittilbeveiliging zorgt ervoor dat het werfhek niet uit het blok kan worden geheven

Heras Uittilbeveiliging
Heras Uittilbeveiliging-1
Heras Uittilbeveiliging-2
Heras Uittilbeveiliging-3

Lage investering met groots resultaat.

De uittilbeveiliging zorgt ervoor dat het werfhek niet uit het blok kan worden geheven. Op die manier kunt u zelf bepalen waar er openingen in de hekwerklijn komen. De haak komt onder het blok terecht. Dan wordt het blok met een (highsecurity-)klem verbonden met het hek. Dankzij deze extra koppeling op het hek ontstaat er een strakke hekwerklijn. Bovendien kan de Heras-uittilbeveiliging overal gebruikt worden. Heeft het blok geen extra "gat", dan kunt u een uittilbeveiliging gebruiken die zijwaarts geplaatst kan worden. De plaatsing is eenvoudig, doeltreffend en duurzaam.

  • Voorkomt openingen in de hekwerklijn
  • Universeel gebruik
  • Veilige uitstraling

Eenvoudig ongewenst bezoek tegenhouden

Voorkomen is beter dan genezen. Een op het eerste gezicht eenvoudig werfhek of een complete elektronische beveiliging hebben een ding gemeen: ze schrikken ongewenste bezoekers op het terrein af. Heras biedt meerdere betaalbare oplossing die vanaf het begin van de werken opgesteld kunnen worden. We raden aan om het anti-climb-werfhek als basis te gebruiken. De Heras-uittilbeveiliging kan dan eenvoudig toegevoegd worden om ongewenst bezoek tegen te houden.

Verhoog de beveiliging van uw werf met uittilbeveiligingen.

Als er geen uittilbeveiliging gebruikt wordt, kan een hek schuin uit het blok getrokken worden. Zo ontstaat er een opening waardoor onbevoegden het terrein kunnen betreden. Dit kan verhinderd worden door een combinatie van de Heras-uittilbeveiliging met de highsecurity-klem in te zetten. Het is onmogelijke om de highsecurity-klem met regulier gereedschap te demonteren, omdat deze klem enkel met een speciale sleutel geopend kan worden. Door de uittilbeveiliging samen te gebruiken met de anti-climb-hekken en daarbij de klem aan de binnenkant van het terrein te plaatsen, is het zo goed als onmogelijk om het terrein te betreden.

Specificaties
  • Art.: E0601
  • Hoogte: 290 mm
  • Diepte: 155 mm
  • Verpakkingseenheid: 50
  • Gewicht: 0,5 kg
Van Wijnen Heras mobile
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Heras Uittilbeveiliging

Kies dit product

Heras Uittilbeveiliging

De uittilbeveiliging zorgt ervoor dat het werfhek niet uit het blok kan worden geheven