Cityfence M850 1m (RAL 9010)

Verkeersgeleider in standaard wit

Cityfence M850 1m (RAL 9010)
Cityfence M850 1m (RAL 9010)-1

Prettig aan het oog onttrokken

Het Cityfence M850 is een hek van 1 meter hoog waarbij het hekframe gevuld is met een stalen plaat met damwandprofiel. Vandaar worden deze hekken ook wel damwandhekken genoemd. Ze zijn perfect geschikt voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid. Er zijn geen uitsteeksel op de rijweg en automobilisten raken niet afgeleid. Fietsers kunnen hun fietsen niet vastmaken aan de hekken en graffiti wordt ontmoedigd door de damwandstructuur. Het Cityfence zorgt voor een verzorgder en fraaier straatbeeld dat een positieve invloed heeft op uw bedrijfsimago en de motivatie van uw werknemers.

  • Verzorgder straatbeeld
  • Ideale verkeersgeleider

 

Werfhekken met een damwandprofiel

Naast deze damwandhekken die volledig gevuld zijn, bestaat er ook variatie van 2 meter hoog: ofwel is het volledig voorzien van damwandprofiel ofwel is het een combi-hek waarbij de onderste helft bestaat uit een damwandplaat en de bovenste uit een werfhek met staalmat. Deze Combifence zorgt ervoor dat automobilisten niet afgeleid raken door de werf, terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken. Bovendien blijft de open communicatie met de buurt behouden.

 

Duurzamer alternatief

Het City-Wood 1 meter hek bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en is ideaal voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid. De robuuste houten planken zorgen samen met het stevige stalen frame voor optimale stevigheid. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer.

Specificaties
  • Art.: C2051000
  • Hoogte: 1010 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 12 kg
Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood round
U mag Joost alles vragen. Hij helpt u graag.

Joost Verlinden

Accountmanager

BELGIE_Joost Verlinden
Cityfence M850 1m (RAL 9010)

Kies dit product

Cityfence M850 1m (RAL 9010)

Verkeersgeleider in standaard wit