Dranghek M125 - 19 spijls

Veilig en veelzijdig inzetbaar nadarhek

Dranghek M125 - 19 spijls
Dranghek M125 - 19 spijls-1
Dranghek M125 - 19 spijls-2
Dranghek M125 - 19 spijls-3
Dranghek M125 - 19 spijls-4

Afstand creëren met nadarhekken.

Nadarhekken worden gebruikt om mensen op afstand te houden. De spijlen staan maximaal 100 mm uit elkaar, waardoor het hek kind- en diervriendelijk is. Dankzij de zelfvergrendelende haak kunnen de hekken eenvoudig zonder accessoires gemonteerd worden. Bovendien is het onmogelijk om een nadar uit de hekwerklijn te halen. Het robuuste Heras-nadarhek beschikt over een metalen plaatje voor een sticker met uw reclame. De sterke voeten, dubbele haak-oogverbinding en naverzinkte productie dragen allemaal bij tot de robuustheid van dit dranghekken. Daarbij buigt het sterke frame niet door wanneer toeschouwers erop gaan staan.

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Zelfvergrendelend

Alles draait uiteindelijk immers om veiligheid.

Gevaarlijke plekken op locatie afschermen, EHBO-posten duidelijk aangeven, mensenstromen goed begeleiden of logistieke ondersteuning bieden: nadarhekken dragen direct bij tot de veiligheid van bezoekers, sporters, medewerkers, acts of hulpdiensten. Dankzij nadarhekken kan het publiek op strategische punten verdeeld worden. Frustratie zorgt voor agressie en door nadarhekken tactisch te plaatsen, kunnen irritaties voorkomen worden. Dat leidt dan weer tot een positieve beleving van uw evenement.

Wat zijn nadarhekken?

Nadarhekken zijn lage hekken die worden ingezet bij kleine en grote evenementen, zoals optochten, demonstraties of evenementen, om groepen mensen naar de gewenste plaats te begeleiden. Ze worden ook gebruikt om wegen (tijdelijk) af te zetten. Nadars zorgen voor een duidelijk scheidingslijn én bieden extra veiligheid. Ze worden voornamelijk vervaardigd uit aluminium en/of gegalvaniseerd staal. Sommige dranghekken zijn sterk en wegen niet veel, waardoor ze makkelijk verplaatst kunnen worden. De zwaardere nadarhekken zijn dan weer perfect bij calamiteiten.

Specificaties
  • Art.: C1400000
  • Hoogte: 1100 mm
  • Breedte: 2500 mm
  • Verpakkingseenheid: 55
  • Gewicht: 16 kg
Siemens Gamesa round
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Dranghek M125 - 19 spijls

Kies dit product

Dranghek M125 - 19 spijls

Veilig en veelzijdig inzetbaar nadarhek