Persoonlijke ondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Een langdurige samenwerking begint met een luisterend oor

Jaarbeursplein_bouw_city fence (3)

Onze specialisten staan altijd voor u klaar

Heras Mobile is een betrouwbare partner die voor iedere klant persoonlijk in kaart brengt wat er nodig is. We geven advies, luisteren naar u en proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Joep Coenen_BU Manager

Wij kennen u en u kent ons

We vinden het belangrijk dat we benaderbaar zijn. Onze klanten worden nooit als een nummer behandeld; u weet altijd met wie u in gesprek bent. We komen ook naar u toe om mee te denken over een oplossing.

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(35)

Het draait om een totaalontzorging

Van een bouwhek op een blok zetten tot de plaatsing van een tourniquet of schuifpoort, wij bieden een totaalpakket aan. Dat begint met een persoonlijk gesprek en een offerte en eindigt met de montage en aftersales.

Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (4)

“Klanten vragen vaak welke bouwhekken ze moeten inzetten om te voorkomen dat mensen op de bouwplaats komen. Ze kiezen dan voor Heras Mobile, omdat wij een goed advies geven.”

Joost Verlinden

Accountmanager

Een paar verbluffende feiten

1.200+

adviesgesprekken per jaar

45+

demo's van Smart Access per jaar

50+

internationale transporteurs

4

verkoopkantoren in Europa

Sjoerd van den Wijngaarden_HSA

Sjoerd van den Wijngaarden, accountmanager bij Heras Mobile, geeft u graag advies op maat.

#VraagHetHeras

Persoonlijke relaties met onze klanten leiden tot hoge klanttevredenheid

Onze accountmanagers, montageleiders en (elektro)monteurs komen naar u toe om uw wensen te bespreken. Zo heeft u altijd een contactpersoon die graag met u meedenkt over tijdelijke beveiliging.

In 58

landen nemen klanten onze producten af

Onze klantbelofte: wij kiezen voor persoonlijk contact en nemen de telefoon gewoon op

Waarom is persoonlijke ondersteuning zo belangrijk? De meeste projecten worden uitgevoerd op basis van de relatie die een van onze medewerkers met de klant heeft. We investeren dan ook in het opbouwen van langdurige relaties door te luisteren naar de wensen van iedere klant. Wie goed contact heeft met zijn klanten, snapt waar hun behoeften vandaan komen en geeft daardoor beter advies.

Een persoonlijke relatie met de klant is dus van groot belang. Daarom is persoonlijke ondersteuning een van onze vier pijlers. Wij ontzorgen u van a tot z. Dat is de meerwaarde die wij bieden.

Op basis van onze gedegen kennis en ervaring bieden wij u passend en gespecialiseerd advies. Als u er niet uitkomt, staat ons team voor u klaar om met u mee te denken over tijdelijke perimeterbeveiliging. Die ondersteuning begint met uw wensen in kaart brengen en een offerte opstellen, en wordt gevolgd door de order en montage. Nadat de bouwhekken en poorten geplaatst zijn, lopen we altijd nog een rondje over uw terrein om te controleren of alles in orde is. Wilt u de hekken huren, dan kan dat. In dat geval halen wij de hekken weer op wanneer uw project voorbij is.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

De juiste bouwhekken, poorten en accessoires voor elke situatie.

Kom alles te weten.

20 pagina's

Het is 9 minuten goed besteed

Werfhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze werfhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage.

Hekken

Heras Mobile biedt tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige werfhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

Een werf is altijd in beweging. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

Wij bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk werfhek heel eenvoudig.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via de onderstaande knop.