Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Voor een eenvoudige en ruimtebesparende werfhek-schuifpoort

Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-1
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-2
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-3
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-4

Voor een eenvoudige, veilige en stabiele schuifpoort met een werfhek als basis.

Bij de schuifpoortconstructies van Heras wordt het werfhek over een rail geleid. Dankzij de constructie kan in een bestaande hekwerklijn een werfhek omgetoverd worden tot schuifpoort. Zo ontstaat voor voetgangers of voertuigen een snelle toegang tot bouwwerven. Deze oplossing kan ook gebruikt worden als nooduitgang. Natuurlijk kunnen er ook twee werfhekken tegen elkaar geplaatst worden. Hierdoor creëert u doorgangen van 3,50 of 7 meter. Het schuifhek kan eenvoudig geopend en gesloten worden zonder draaicirkel. Daarom is het de ideale oplossing op bouwwerven of evenementen waar weinig plaats is. Om een enkele poort te maken heeft u 1 werfhek, 2 stalen verankeringsplaten, 3 wielen en 3 klemmen nodig.

  • Praktisch
  • Eenvoudige montage
  • Voordelig

Waarom een mobiele werfhekschuifpoort?

Gebruiksgemak: Een schuifwerfhek is in de eerste plaats gemakkelijk in gebruik (zowel openen als sluiten), waardoor het weinig tot geen afleiding geeft voor het bouwpersoneel. Volledige doorgang: De poort biedt een volledige doorgang voor al het verkeer. Deze schuifpoort kan een opening tot wel 7 meter creëren, waardoor ieder voertuig zonder problemen het terrein op en af kan. Ruimtebesparend: Een schuifpoort heeft geen draaicirkel en heeft daardoor niet zo veel plaats nodig. Door het schuifmechanisme maakt de werfhekpoort geen omslachtige bewegingen en hindert ze geen personen of voertuigen. Herkenbare doorgang en nooduitgang: De werfhekschuifpoort biedt een praktische, veilige en herkenbare doorgang op het terrein. De mobiele schuifpoort opent altijd snel en soepel en biedt volledige doorgang.

Doeltreffende eenvoud om werfhekpoorten te maken.

Welk werfhek u ook kiest, het is eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Deze schuifpoort kunt u zelf snel en professioneel plaatsen tussen tijdelijk of semipermanente werfhekken. Denk er bij deze oplossingen aan om een goed slot te gebruiken. Hangsloten zorgen voor te veel speling op de werfhekken, wat nefast is voor de veiligheid. We raden aan om de Heras-werfheksloten te gebruiken.

Specificaties
  • Art.: P0800
  • Hoogte: 2135 mm
  • Breedte: 3593 mm
  • Diepte: 150 mm
  • Verpakkingseenheid: 0
  • Gewicht: 19,36 kg
  • Vrije breedte: 3,5 m
Van Wijnen heras mobile
U mag Martijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

LOGISTIEK_Martijn Verhoeven
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Kies dit product

Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Voor een eenvoudige en ruimtebesparende werfhek-schuifpoort