Foliezeil wit

Foliezeil voor werfhekken in verschillende kleuren en uitvoeringen

Foliezeil wit
Foliezeil wit-1
Foliezeil wit-2

Effectief afschermen en blinderen

Met een Heras-foliezeil op uw werfhek kan (een deel van) het terrein, bijvoorbeeld zogenaamd 'verboden terrein' als opslagplaatsen en backstage-faciliteiten, eenvoudig en doeltreffend aan het zicht onttrokken worden. De foliezeilen zijn even groot als een Heras-werfhek (3,50 meter breed en 1,80 meter hoog) en zijn voorzien van messing ringen in een gezoomde rand. Op die manier kunnen de foliezeilen met kabelbinders (niet meegeleverd) eenvoudig aan de werfhekken bevestigd worden.

  • Representatief
  • Effectief afschermen en blinderen

Blindering in combinatie met een stabiele tijdelijke afscheiding

Een werfhek met doek vangt uiteraard meer wind. Wij adviseren dan ook altijd om de hekken semipermanent (aan palen) te monteren, van schoren te voorzien of de betonblokken te verzwaren. Heras kan de montage van deze oplossingen voor u uitvoeren. Niet ieder hek is immers geschikt om doeken aan op te hangen. Onze Heras-medewerkers geven u graag advies op maat.

Uitstraling van uw terrein

U hecht veel belang aan de beleving van uw gasten, artiesten en de omwonenden. Door de ruimtes backstage (bijv. opslag- en privéterreinen) goed af te schermen is én oogt uw evenemententerrein ordelijk. Geef uw evenement extra cachet met een zeilhek in een kleur die past bij uw evenement. Heras biedt foliezeilen aan in verschillende kleuren. Bovendien is het mogelijk om een zeil te laten bedrukken met uw logo of een tekst naar keuze.

Brandvertragend werfhekdoek

Naast de standaardzeilen zijn er ook niet-vlamonderhoudende (NVO) foliezeilen beschikbaar. Dat soort zeilen zijn brandvertragend en spelen daarom een grote rol in de veiligheid van de mensen op en rond het terrein. De brandveiligheid van deze zeilen wordt gekeurd volgens de zeer streng gehandhaafde DIN4102 B1-norm, waaraan ook brandweerkorpsen en organisatoren van beurzen zich heel strikt houden. Deze norm wordt gezien als de Europese norm met betrekking tot brandveiligheid van onder andere werfhekzeilen. De classificatie B1 betekent in hoofdlijnen dat het zeil erg moeilijk ontvlambaar is.

Specificaties
  • Art.: E0308
  • Hoogte: 1760 mm
  • Breedte: 3410 mm
  • Verpakkingseenheid: 20
  • Gewicht: 0,96 kg
HSA Plegt-Vos heras mobile
U mag Charlotte alles vragen. Ze helpt u graag.

Charlotte van Veelen

Marketing- en communicatiespecialist

MARKETING_Charlotte van Veelen
Foliezeil wit

Kies dit product

Foliezeil wit

Foliezeil voor werfhekken in verschillende kleuren en uitvoeringen