De realisatie van de vijftiende
vestiging van Hornbach

Project Hornbach Duiven

"Voor ons is een nette uitstraling van de werf heel belangrijk. Daarom hebben we voor de staalmat hekken van Heras Mobile gekozen. Ook omdat deze werfhekken meer flexibiliteit bieden wat de bereikbaarheid van het bouwterrein betreft."

Marco Egging

Uitvoerder bij Ten Brinke Bouw

In Duiven is Ten Brinke Bouw gestart met de voorbereiding van de bouw van de vijftiende Nederlandse Hornbach-vestiging. De bouwmarkt in Duiven wordt gebouwd op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf en heeft een oppervlakte van maar liefst 15.000 m2. Nieuwsgierig naar het project? Bekijk dan deze video.

Ten Brinke Bouw werkt met Heras Mobile Fencing & Security voor:
Werfhek M350 Semipermanente montage Maak een afspraak

Semipermanente werfhekken voor een nette uitstraling

Bij langdurige bouwprojecten moet er vaak gekozen worden tussen (permanent) gaashekwerk en (semipermanente) staalmat werfhekken. In aanloop naar het project Hornbach in Duiven was het niet anders. Ten Brinke Bouw uit Doetinchem, gespecialiseerd in de bouw van bedrijfshallen en bouwmarkten, koos voor de semipermanente werfhekken M350 van Heras Mobile.

Vroeger koos Ten Brinke Bouw vaak voor gaashekwerk, maar tegenwoordig valt de keuze steeds vaker op staalmat werfhekken. Staalmat hekken zorgen voor een nette uitstraling en flexibiliteit wat de bereikbaarheid van de werf betreft. 

In Duiven koos Ten Brinke Bouw voor het M350 werfhek, semipermanent geplaatst met High Security-klemmen om onbevoegden buiten te houden. Moest het nodig zijn, dan is het redelijk eenvoudig om een werfhek los te koppelen en een tijdelijke opening te maken. 

Deze keuze levert ook financiële voordelen op. Bij schade is het eenvoudig om het desbetreffende werfhek te vervangen, terwijl bij gaashekwerk de schade ter plaatse hersteld moet worden. Dat laatste valt vaak duurder uit. Bovendien zijn de M350 werfhekken na demontage herbruikbaar, wat bij gaashekwerk niet het geval is. 

Project Hornbach Duiven
Project Hornbach Duiven
Project Hornbach Duiven
Nette uitstraling van de
werf

Ten Brinke Bouw realiseert een nette werf met de semipermanente werfhekken.

Wilt u ook een veilige en nette werf realiseren met onze werfhekken?

Vraag het onze specialist

Een positieve samenwerking met Heras Mobile

Voor het project in Duiven blijven de hekken ruim een jaar staan. Over de samenwerking met Heras Mobile is Egging positief: "We zijn zeer tevreden over de geboden service. Ze komen de afspraken na en het contact is goed. We werken ook samen met andere marktspelers, maar ik ben eigenlijk altijd wel in voor een samenwerking met Heras Mobile."

Semipermanent Heras Mobile

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.