Online portal voor werfbeveiliging

Koop uw werfhekken vanaf nu online op de Heras webshop

Heras Mobile Fencing & Security start deze maand met een online shop in België voor het direct bestellen van een breed assortiment aan hekwerk en bijbehorende accessoires. Met deze webshop wil Heras Mobile vooral tegemoet komen aan klanten die snel en overzichtelijk werfbeveiliging willen bestellen, denk aan werfhekken, accessoires, poorten, geluidsdoeken, foliezeilen of fencenetten. Voor maatwerkoplossingen blijft natuurlijk de persoonlijke benadering de standaard.

Geplaatst op 24 november 2021 door Joep Coenen    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werken


Werfhekken transporteren en opslaan

5 redenen waarom het de moeite loont om in transportsystemen te investeren

Zodra een bouwproject voltooid is, moeten de bouwhekken worden gedemonteerd en afgevoerd. Wanneer u ze niet onmiddellijk voor een volgend project of organisatie nodig hebt, moet u ze opslaan. Niet alleen voor het transport, maar ook voor een tijdelijke opslag kunnen transportsystemen van pas komen. Die frames lijken op het eerste gezicht onbelangrijk, maar bieden toch tal van voordelen, die onze experts ter zake hieronder graag voor u op een rijtje zetten.

Geplaatst op 16 november 2020 door Michiel van der Velden    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werken


Meer grip op de werf door juiste afsluiting

Een afgesloten werf wordt gelukkig steeds meer de standaard in België. Dat is niet enkel positief voor de veiligheid en diefstalpreventie op de werf. Het biedt eveneens op wettelijk en administratief vlak heel wat potentieel.

Geplaatst op 17 december 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Matexpo 2019

Uitnodiging

Kom kennismaken tijdens MatExpo 2019 in Kortrijk XPO van 11 tot en met 15 september 2019. U vindt Heras Mobile Fencing & Security op standnummer B72.

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Joost Verlinden    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


De Heras Hekdrager: de handigste tool voor hekken

De paperclip. Klittenband. Het post-it briefje. Allemaal ‘toevallige’, eenvoudige uitvindingen waarvan iedereen op het moment van introductie dacht: waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht... Van die schijnbaar eenvoudige oplossingen, die het leven écht eenvoudiger maken. In deze categorie voegt Heras Mobile nu een hulpmiddel toe: de Hekdrager. Met recht de handigste tool voor hekken.

Geplaatst op 20 juni 2019 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Werfhekken huren of kopen? 5 Adviezen om de juiste keuze te maken

Een terugkerende vraag bij veel aannemers: ga ik werfhekken huren of kopen? Huur is in de ogen van veel aannemers duurder dan kopen. Echter, in veel gevallen is huren onderaan de streep ten opzichte van koop absoluut aantrekkelijker.

Geplaatst op 03 september 2018 door Lou Spierings    Projectbeveiliging


De juiste tijdelijke bouwplaatsbeveiliging voor iedere fase van het bouwproject

Diefstal of vandalisme op uw bouwplaats kan u duur komen te staan en bovendien uw bouwproject flink vertragen. Hoe zorgt u dat ongewenste personen geen toegang krijgen tot uw terrein? Optimale tijdelijke bouwplaatsbeveiliging is afgestemd op de bouwfase van het project. Weet wanneer uw bouwplaats aantrekkelijk is voor dieven en vandalen en pas hier uw beveiliging op aan. In dit blog, leg ik uit welke producten u in iedere bouwfase helpen dieven en vandalen te slim af te zijn.

Geplaatst op 02 juli 2018 door Lou Spierings    Projectbeveiliging


Een zorgeloos bouwverlof: zo beveiligt u uw bouwplaats tijdens de vakantieperiode

De vakantietijd staat voor de deur. Een aantal weken kunt u gaan genieten van zon, zee en strand. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak*. Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Wij geven u graag wat tips.

Geplaatst op 25 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Projectbeveiliging