Noise Control Barrier 2.0
met Heras logo

Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB

Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo-1
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo-2

Maximale geluidsreductie en minimaal bouwlawaai.

De Noise Control Barrier 2.0 vermindert geluid met maar liefst 32,8 dB. Bovendien heeft het een langere levensduur, is het gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Voor een volledig werfhek zijn drie doeken nodig. Dankzij het smallere formaat kunnen de geluidsschermen heel vlot opgehangen worden. Hoewel de volumereductie van de schermen zeer hoog is, nemen ze niet veel plaats in, waardoor er slechts een minimale opslagcapaciteit nodig is. De Noise Control Barrier 2.0 bestaat enkel uit een speciaal en gepatenteerd duurzaam doek van 2 mm dik. Het verlengt de levensduur en maakt het product onderhoudsvrij. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, uv-straling en vuur.

  • Geluidsreductie met maximaal 32,8 dB
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij

Verminder overlast van bouwlawaai voor omgeving en medewerkers.

Medewerkers in de bouw ervaren directe gehoorschade en indirecte gevolgen van te hoge geluidsniveaus. Het is daarom cruciaal om uw medewerkers zoveel mogelijk tegen geluid te beschermen. Lawaai is immers nog steeds een van de grootste gezondheidsrisico's in de bouw. Bouwlawaai afkomstig van aggregaten, slijptollen, pompen of sloopwerkzaamheden elders op de werf kunnen eenvoudig met de juiste opstelling worden beperkt. De Noise Control Barrier 2.0 van Heras is een handig doek van 1,20 bij 2,00 m. Het is brandwerend en vermindert geluid met maximaal 32,8 dB. Door bijvoorbeeld aggregaten in een vierkante opstelling te isoleren, wordt geluidshinder niet enkel voor de omgeving, maar ook voor de medewerkers strek beperkt.

Invloed op geluidsoverlast op en rond de werf.

De veelzijdige inzetbaarheid van de Noise Control Barrier maakt dat het product geschikt is om bij elk bouwproject te gebruiken. Dankzij het brandwerende materiaal kan het doek rondom of zelfs op bijvoorbeeld aggregaten geplaatst worden. Het eenlaagse materiaal absorbeert geen water en houdt het vuil niet vast. De Noise Control Barrier is vandalismebestendig door het gebruik van een sterker, leerachtig, brandwerend doek. Reduceer het bouwlawaai van machines, gereedschap, apparaten en sloopwerkzaamheden met dit innovatief product van Heras. Zo kunt u zich zonder zorgen bezig houden met de uitvoering van uw bouwproject.

Specificaties
  • Art.: E0805
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 1205 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 8 kg
Siemens Gamesa heras mobile
U mag Stijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Stijn Bastianen

Productmanager

BENELUX_Stijn Bastianen
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo

Kies dit product

Noise Control Barrier 2.0
met Heras logo

Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB