Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog

Ideaal werfhek voor verkeers- en persoonsgeleiding

Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog
Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog-1
Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog-2
Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog-3

Het werfhek voor vriendelijke verkeersgeleiding.

Deze lage Heras-werfhekken kunnen in verschillende situaties gebruikt worden: verkeersgeleiding, valbeveiliging of zichtscherm op de snelweg. Het hek combineert de eigenschappen en het uiterlijk van een werfhek met de functionaliteit van een nadarhek.

  • Gladde bovenkant (geen puntjes)
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Zelfvergrendelend

Veelzijdig inzetbaar werfhek voor tijdelijke beveiliging.

Heras ontwikkelde dit lage werfhek om fiets- en voetpaden te scheiden van het overige verkeer. Als deze werfhekken in een stalen verankeringsplaat gemonteerd worden, is er geen struikelgevaar voor voetgangers. Deze verankeringsplaten worden los geplaats of met keilbouten in het beton of in de bestrating verankerd. Als u toch blokken gebruikt, raden we aan om de gaten aan de buitenzijde van het blok te gebruiken. U kunt ook kiezen voor een semipermanente oplossing door de hekken aan buizen te bevestigen. Deze lage werfhekken worden ook gebruikt op actieve delen van een werf, als valbeveiliging of rondom het zwembad of weiland.

Tijdelijke hekken naast de snelweg.

De lage werfhekken worden frequent gebruikt naast snelwegen. Heras biedt bovendien opzetstukken waardoor de hekken op wegversperringsblokken geplaatst kunnen worden. Zo ontstaat een veilige omheining tussen verkeer en werknemers. Op de hekken kan ook een fencenet bevestigd worden: het groene winddoorlatende doek ontneemt het zicht en voorkomt dat er vuil en grote stofwolken op de openbare weg belanden. We raden hierbij aan om het M50-werfhek te gebruiken, een naverzinkte variatie op het werfhek van 1 meter hoog.

Maximale hoogte van een werfhek.

Het lage werfhek kan met een speciaal opzetstuk ook perfect op een werfhek van 2 meter geplaatst worden. Zo krijgt u een hoogte van in totaal 3,20 meter. Daarbovenop kunnen dan nog eens twee of drie rijen puntdraad geplaatst worden.

Specificaties
  • Art.: C1303000
  • Hoogte: 1200 mm
  • Breedte: 3500 mm
  • Maaswijdte Hoogte: 250 mm
  • Maaswijdte Breedte: 100 mm
  • Verpakkingseenheid: 68
  • Gewicht: 11,5 kg
Siemens Gamesa round
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog

Kies dit product

Bouwhek M100 (1,2 m x 3,5 m) + Haak & Oog

Ideaal werfhek voor verkeers- en persoonsgeleiding