Waarom Heras Mobile Fencing & Security?

Een betrouwbare partner voor tijdelijke beveiliging

Bij Heras Mobile bent u verzekerd van een betrouwbare partner met innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen voor tijdelijke beveiliging.

Van alle markten thuis

In de bouwhekbranche zijn we van vele markten thuis. Van bouwbedrijven en evenementen tot overheden en luchthavens. We geven u graag passend advies op basis van uw specifieke situatie.

Joep Coenen_BU Manager

Joep Coenen, Business Unit Manager Benelux, vertelt u graag meer over de mogelijkheden bij Heras Mobile.

50+

jaar ervaring als betrouwbare partner voor bouw en evenementen

Uw bouwhekleverancier voor nu en in de toekomst

Als premium partner is het onze missie om bij te dragen aan de kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van tijdelijke beveiliging. Om die speerpunten na te streven, zetten we steeds hoogwaardige technologie, kennis en vakmanschap in. Het resultaat is een breed assortiment aan hoogwaardige bouwhekken, toegangssystemen en bijbehorende accessoires.

Wij geloven in een veilige werk- en leefomgeving, nu en in de toekomst. Al meer dan 50 jaar ondernemen wij op een duurzame en zorgvuldige manier en willen we onze partners daarin ook stimuleren. Door verder te kijken dan de grenzen van tijdelijke beveiliging, vinden onze specialisten voor elke situatie een geschikte oplossing, hoe groot de uitdaging ook is. Geen enkele vraag is ons vreemd en de mogelijkheden zijn legio. Zo kiest u zelf of u onze bouwhekken koopt of huurt.

Onze tijdelijke hekwerken veranderen mee met de vraag van onze klanten. Dat betekent dat we vernieuwende technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren die nóg beter bij uw situatie passen. Het betekent ook dat we onze afspraken nakomen. U bepaalt wanneer wij de bouwhekken leveren.

Heras Noise Control Barrier 2.0

Beperk het lawaai op uw werf met de Noise Control Barrier 2.0.

Kom alles te weten.

16 pagina’s

Het is 11 minuten goed besteed

PlegtVos klantverhaal

"Met het toegangscontrolesysteem Heras Smart Access maken we de Amsterdamse bouwplaats zowel makkelijk toegankelijk als optimaal veilig."

Chiel-Jan Bosdam

Uitvoerder bij Plegt-Vos

Lees klantverhaal
VanWijnen Amsterdam2

"De krappe bouwplaats vraagt om een goede planning en een goed logistiek proces. De oplossingen van Heras Mobile zijn hier geschikt voor."

Robbin Bregman

Werkvoorbereider bij Van Wijnen

Lees klantverhaal

Onze producten

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze oplossingen voor tijdelijke beveiliging leveren daaraan een concrete bijdrage.

Ga naar webshop

Hekken

Heras Mobile biedt kwalitatief tijdelijk hekwerk voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een langere levensduur.

Toegang

De werf is altijd dynamisch. Heras Mobile zorgt voor beveiliging, toegangscontroles en aanwezigheidsregistratie. Onbevoegden op de werf zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan hekken en toegang. Dankzij verschillende accessoires en diensten vergrendelt, verstevigt en beveiligt u elk bouwhek heel eenvoudig. 

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak meteen een afspraak via de onderstaande knop.