Meer grip op de werf door juiste afsluiting

Een afgesloten werf wordt gelukkig steeds meer de standaard in België. Dat is niet enkel positief voor de veiligheid en diefstalpreventie op de werf. Het biedt eveneens op wettelijk en administratief vlak heel wat potentieel.

Geplaatst op 17 december 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

Geplaatst op 07 oktober 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Bouwhek mogelijkhedenGeluidsreductie


Matexpo 2019

Uitnodiging

Kom kennismaken tijdens MatExpo 2019 in Kortrijk XPO van 11 tot en met 15 september 2019. U vindt Heras Mobile Fencing & Security op standnummer B72.

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Joost Verlinden    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Finish Barriers zorgen voor een veilig en eerlijk wedstrijdverloop

Het mag natuurlijk nooit gebeuren dat een sportwedstrijd tot op de laatste meters een adembenemend koersverloop kent, maar juist op het moment suprême volledig uit de hand loopt. Het publiek neemt bezit van het parcours en dringt zich te ver op waardoor de deelnemers een vrije doorgang wordt ontnomen. En dat alles onder de ogen van sponsoren die juist op die plek aan de finish graag hun boodschap extra hadden uitgedragen.

Geplaatst op 01 augustus 2019 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


De Heras Hekdrager: de handigste tool voor hekken

De paperclip. Klittenband. Het post-it briefje. Allemaal ‘toevallige’, eenvoudige uitvindingen waarvan iedereen op het moment van introductie dacht: waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht... Van die schijnbaar eenvoudige oplossingen, die het leven écht eenvoudiger maken. In deze categorie voegt Heras Mobile nu een hulpmiddel toe: de Hekdrager. Met recht de handigste tool voor hekken.

Geplaatst op 20 juni 2019 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Hoe beheer je de logistiek op jouw bouwwerf

Op de bouwplaats is de logistieke beweging van vrachtverkeer een dagelijkse gang van zaken. Het reguleren van vrachtverkeer door toegangscontrole helpt om de doorstroom te optimaliseren. Een duidelijke en separate in- en uitgang voor vrachtverkeer maakt inzichtelijk welke leveranciers en goederen op de bouwplaats aanwezig zijn. Het geeft ook inzicht en overzicht in de historie en welke transportbewegingen je kan verwachten. Daarnaast weert een gecontroleerde in- en uitgang onbevoegden van de bouwplaats.

Geplaatst op 25 maart 2019 door Barry de Laat    ToegangscontroleVeilig & duurzaam werken


Het inrichten van personentoegang op de werf

Om ongewenst bezoek te weren dient een bouwplaats zowel tijdens als na werktijd goed afgesloten te zijn. Een duidelijke toegang met toegangscontrole zorgt ervoor dat onbevoegden tijdens werktijd worden geweerd van de bouwplaats. Uitvoerders hebben hiermee de zekerheid dat alleen de personen die aanwezig moeten zijn toegang hebben tot de bouwplaats. De kans op diefstal wordt hiermee beperkt

Geplaatst op 19 maart 2019 door Barry de Laat    ToegangscontroleVeilig & duurzaam werken


Vernieuwde Heras Anti Climb werfhekken met een nog langere levensduur


Het plaatsen van bouwhekken is noodzakelijk wanneer je de bouwplaats wil beveiligen. Anti climb bouwhekken helpen de beveiliging op het bouwterrein effectief te verhogen en ongewenste personen buiten te houden. Door de smalle maas en de overklimbeveiliging zijn Anti Climb bouwhekken een van de veiligste hekken op de markt. Om het hekwerk duurzamer te maken heeft Heras de M500 Anti Climb bouwhekken voorzien van ingelaste hoekverstevigingen. Hiermee krijgt het toch al ijzersterke frame een nog langere levensduur.

Geplaatst op 18 maart 2019 door Lou Spierings    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden