Werfhekken transporteren en opslaan

5 redenen waarom het de moeite loont om in transportsystemen te investeren

Zodra een bouwproject voltooid is, moeten de bouwhekken worden gedemonteerd en afgevoerd. Wanneer u ze niet onmiddellijk voor een volgend project of organisatie nodig hebt, moet u ze opslaan. Niet alleen voor het transport, maar ook voor een tijdelijke opslag kunnen transportsystemen van pas komen. Die frames lijken op het eerste gezicht onbelangrijk, maar bieden toch tal van voordelen, die onze experts ter zake hieronder graag voor u op een rijtje zetten.

Geplaatst op 16 november 2020 door Michiel van der Velden    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werken


Volautomatische nieuwe laslijn


Heras Mobile Fencing & Security neemt een nieuwe, volautomatische productielijn in gebruik. De nieuwe laslijn staat in de fabriek in Pelt (België). Naast een grotere productiecapaciteit zorgt de nieuwe machine voor meer flexibiliteit in het productieproces.

Geplaatst op 09 juni 2020 door Joep Coenen    Bouwhek mogelijkhedenHERAS Mobile


HERAS Smart Access: een flexibel plug en play systeem voor de bouwwerf

 

Heras Smart Access biedt één oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Het is eenvoudig in gebruik en veelzijdig in resultaat. In dit blog lees je over de ontwikkelingen in  de afgelopen drie jaar die HERAS Smart Access hebben gemaakt tot het flexible en volwassen systeem dat het nu is. 

Geplaatst op 09 juni 2020 door Thijs Krijgsman    ToegangscontroleHERAS Mobile


COVID-19 update

Dat COVID-19 een stempel drukt op de samenleving, hoeven we u niet te vertellen. We merken het iedere dag. Het beïnvloedt ieders dagelijks leven, ook bij Heras Mobile Fencing & Security. Vanuit de markt ontvangen we – heel begrijpelijk – regelmatig vragen over hoe we omgaan met deze situatie. In deze e-mail vindt u de meest gestelde vragen én de antwoorden.

Geplaatst op 21 april 2020 door Joep Coenen    Bouwhek mogelijkheden


Meer grip op de werf door juiste afsluiting

Een afgesloten werf wordt gelukkig steeds meer de standaard in België. Dat is niet enkel positief voor de veiligheid en diefstalpreventie op de werf. Het biedt eveneens op wettelijk en administratief vlak heel wat potentieel.

Geplaatst op 17 december 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

Geplaatst op 07 oktober 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Bouwhek mogelijkhedenGeluidsreductie


Matexpo 2019

Uitnodiging

Kom kennismaken tijdens MatExpo 2019 in Kortrijk XPO van 11 tot en met 15 september 2019. U vindt Heras Mobile Fencing & Security op standnummer B72.

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Joost Verlinden    ProjectbeveiligingToegangscontroleBouwhek mogelijkheden


Finish Barriers zorgen voor een veilig en eerlijk wedstrijdverloop

Het mag natuurlijk nooit gebeuren dat een sportwedstrijd tot op de laatste meters een adembenemend koersverloop kent, maar juist op het moment suprême volledig uit de hand loopt. Het publiek neemt bezit van het parcours en dringt zich te ver op waardoor de deelnemers een vrije doorgang wordt ontnomen. En dat alles onder de ogen van sponsoren die juist op die plek aan de finish graag hun boodschap extra hadden uitgedragen.

Geplaatst op 01 augustus 2019 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden