Vernieuwde Heras Anti Climb werfhekken met een nog langere levensduur


Het plaatsen van bouwhekken is noodzakelijk wanneer je de bouwplaats wil beveiligen. Anti climb bouwhekken helpen de beveiliging op het bouwterrein effectief te verhogen en ongewenste personen buiten te houden. Door de smalle maas en de overklimbeveiliging zijn Anti Climb bouwhekken een van de veiligste hekken op de markt. Om het hekwerk duurzamer te maken heeft Heras de M500 Anti Climb bouwhekken voorzien van ingelaste hoekverstevigingen. Hiermee krijgt het toch al ijzersterke frame een nog langere levensduur.

Minder ongevallen, diefstal en vandalisme

80% van de inbraken vindt plaatst door een gelegenheidsdief. Door je bouwterrein af te sluiten met anti climb bouwhekken krijgt jouw terrein een beter beveiligde uitstraling en verhoog je het afschrikeffect.

Vergeleken met andere bouwhekken zijn de Anti Climb hekken de veiligste en meest duurzame optie. Anti climb bouwhekken hebben dezelfde afmetingen als een standaard bouwhek maar beschikken over een staalmat met een fijne maas (35 x 150 mm). Hierdoor is het niet mogelijk om een voet in het bouwhek te plaatsen. Ook beschikt het bouwhek over een overklimbeveiliging – dit zijn verticale draden die uit de bovenste verticale buis steken. Dit maakt de Anti Climb bouwhek een degelijk, stevig bouwhek waar onmogelijk overheen te klimmen is.

M500 Anti Climb bouwhekken zijn vanaf nu voorzien van hoekverstevigingen. Hierdoor gaan de hekwerken langer mee. Concreet betekent dit dat de zwakste plek van het bouwhek weggenomen is.

Om de Anti Climb bouwhekken optimaal te gebruiken zijn er tevens verschillende toebehoren die toegepast kunnen worden. Met name de High Security klem en de uittilbeveiliging zorgen ervoor dat het bijna onmogelijk is om de bouwplaats te betreden

Anti Climb bouwhekken varianten

Er zijn verschillende varianten van de Anti Climb bouwhekken beschikbaar. Afhankelijk van de bouwplaatsinrichting en budget heb je de keuze uit:

  • M500 bouwhek Anti Climb + hoekversteviging: De M500 is het meest veilige en duurzame bouwhek. Deze Anti Climb hekken zijn 100% rondom gelast en voorzien van ingelaste hoeken die het frame verstevigen.
  • M450 bouwhek High Security: De M450 heeft dezelfde constructieve kwaliteiten, echter met een hogere  maas.
  • M550 bouwhek Anti Climb: In tegenstelling tot de M450 en M500 is de M550 2,45 meter hoog. Een hoger hekwerk schrikt meer af en geeft locaties met extra risico’s, zoals een vliegveld, een veiligere uitstraling.
  • M500_Heras bouwhek met hoekvesteviging

Heras Mobile Fencing & Security

Een goede beveiliging van de bouwplaats begint bij de omheining van het terrein. Wil jij weten welke hekken en toebehoren jij het beste kan gebruiken voor jouw bouwplaats? Download hier de Heras Mobile Fencing & Security Product Brochure.

Picture of Lou Spierings

Vertel over uw uitdaging. Wij helpen graag.

Aaliquet rhoncus vestibulum lorem ipsum quam tiam eget dui in enim feugiat ultrices dolor amet.