Het plug-and-playsysteem voor toegangscontrole op tijdelijke locaties

Smart Access van Heras Mobile: controle over de hele bouwwerf met koppeling tussen Checkinatwork en toegangscontrolesysteem

Ook uw bouwwerf professionaliseert. De wet aanwezigheidsregistratie vraagt om investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Het liefst werkt u met een geautomatiseerd systeem dat CheckinatWork koppelt aan een waterdicht toegangscontrolesysteem en dat eenvoudig per project ingezet kan worden

Speciaal voor de bouwwerf ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én persoonsregistratie wat u ontzorgt in het voldoen aan de wet aanwezigheidsregistratie en dat automatisch de aanwezigheid van medewerkers doorgeeft aan het RSZ. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig qua resultaten. Zekerheid en inzicht. Download hier in een handige handout wat smart access voor u kan betekenen.

toegangs-controle

Toegangscontrole en persoonsregistratie in één

Wissel administratieve rompslomp in voor controle, overzicht en nauwkeurigheid. Bespaar tijd.

Voldoen aan eisen van opdrachtgevers, wetten & regels

Met behulp van Smart Access voldoet aan u aan de wet aanwezigheidsregistratie die vereist dat alle aanwezigen op een bouwplaats zich registreren.

Waterdichte aanwezigheidsregistratie met Check in at Work

De koppeling tussen Smart Access en CheckinatWork controleert automatisch de geldigheid van de construbadge of de Limosa tewerkstelling van aanwezige werknemers.

Een pakket dat aansluit bij uw eisen

Ieder project is anders. Met de verschillende pakketten van Heras Smart Access bepaalt ú hoe u de bouwwerf controleert.

Rechtstreeks toegankelijk, waar u ook bent (cloud)

De cloudoplossing is vanaf iedere locatie toegankelijk en beheersbaar. Met één druk op de knop weet u wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. U heeft inzicht vanaf iedere gewenste locatie.

De basis voor een veilige bouwwerf

Bij een incident of noodgeval weet u meteen wie er op de bouwwerf is. En buiten de werkuren blijft ongewenst bezoek buiten. Veiligheid de klok rond.

Vraag een offerte aan voor Heras Smart Access

Offerte aanvragen
Realtime overzicht

Klopt uw Check in at Work registratie werkelijk? Met Heras Smart Access wel

Op grote bouwwerven is het voortdurend een komen en gaan van mensen en voertuigen. Hoe zorgt u dat uw werfregistratie waterdicht is? Met Smart Access koppelt u CheckinatWork aan een toegangscontrolesysteem. Hierdoor vindt er te allen tijde een effectieve controle plaats en weet u daadwerkelijk wie er op de bouw aanwezig is. Heeft een van uw werknemers een verlopen Limosa tewerkstelling? Dan wordt de toegang geweigerd. Zo weet u als werfleider zeker dat uw CheckinatWork registratie klopt én bespaart u tijd.

Vraag een Demo aan
Play iconAanwezigheid controleren

Méér tijd op uw werf (en minder aan uw bureau)

Voor ieder project levert het Smart Access toegangscontrolesysteem een toegevoegde waarde. Maar dat het u tijd oplevert, staat buiten kijf. U concentreert zich op datgene waar u goed in bent: het bouwproject succesvol voltooien. Het systeem betaalt zichzelf terug.

 • Eenmalig goedkeuren, tussentijds aanpassen
 • Snelle controle op werknemers
 • Op afstand toegang verlenen
 • Digitale persoonsregistratie
 • Correcte input voor de loonadministratie
Vraag een Demo aan
Realtime overzicht

Persoonsregistratie met minimale tijdsinspanning

Handmatig toegang moeten verlenen en weigeren op verschillende bouwlocaties is geen optie meer. De uitvoerder moet weten wie zich op de bouwplaats bevindt en wie niet. Smart Access is persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole ineen, met minimale tijdsinspanning voor de gebruiker. Hierdoor verdient het systeem zichzelf terug door minder administratie én een automatische opbouw van het mandagenregister.

Download Whitepaper

Smart Access van Heras Mobile: een complete oplossing voor toegangscontrole

Slagboom compleet 6m

De mobiele slagboom heeft een standaard elektrische bediening. De arm van de boom is 6 meter lang en is dus parallel aan de schuifpoort te gebruiken. De slagboom wordt gemonteerd, op een betonnen vloerplaat, geleverd.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 6575 mm
 • Afmeting Hoogte : 1025 mm
 • Afmeting Diepte : 800 mm
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

mobile barrier

Mobile Barrier

Schuifpoort M500 7m elektrisch bediend

De vrijdragende M500 Schuifpoort is speciaal ontwikkeld voor tijdelijk gebruik. De flexibiliteit maakt gecontroleerde toegang voor tijdelijke bouwprojecten mogelijk, door de beperkte tijdspanne van een project is een ‘normale’ schuifpoort lastig tot een rendabele investering te maken. Heras levert de M500 schuifpoort desgewenst volledig geassembleerd op een bedrijfsvloerplaat. Inclusief afstandsbediening.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 8640 mm
 • Afmeting Hoogte : 2000 mm
 • Afmeting Diepte : 200 mm
 • Verpakkingseenheid : 1
 • Certificaat : EN
 • Certificaat : CE
 • Maaswijdte hoogte : 200 mm
 • Maaswijdte breedte : 50 mm

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

3D Sliding gate

3D Sliding gate

M500 Schuifpoort

Tourniquet compleet

De mobiele tourniquet van Heras is voorzien van een elektromechanische vergrendeling. Na autorisatie is een lichte duw tegen het element voldoende voor het inzetten van de draaiende beweging. Na voltooiing van de beweging wordt het element weer automatisch vergrendeld. De tourniquet is uitermate geschikt voor tijdelijke lokaties, zoals bouwterreinen en events. Met een tourniquet van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein. Onze producten zijn altijd onderdeel van een totale beveiligingsoplossing. Compromisloze kwaliteit, met oog voor duurzaamheid en een aantrekkelijke prijsstelling.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 1510 mm
 • Afmeting Hoogte : 2235 mm
 • Afmeting Diepte : 1288 mm
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Turnstile

Turnstile 3D render

P007100 Tourniquette

Turnstile

Slagboom met rok en overklimprotectie 4,7m

Een slagboom vormt een duidelijke scheiding tussen openbaar gebied en uw bouwterrein met de focus op voertuigregulering.
Bij het reguleren van de toegang tot uw terrein, speelt het aantal verkeersbewegingen een belangrijke rol. Zijn er veel bewegingen en wilt u toch grip houden op wie er binnen en buiten gaan en dient iedereen zich afzonderlijk aan- of af te melden? Dan zijn slagbomen de beste oplossing. Ze zijn veel sneller open dan een schuifpoort. Voor slagbomen is minder ruimte nodig. Hierdoor zijn slagbomen breed toepasbaar, op plaatsen waar een snelle toegangscontrole belangrijk is en/of wanneer er ruimtegebrek is.

Voetgangers echter, glippen makkelijk onder de standaard slagbomen door. Deze snelle slagboom is voorzien van een rok en overklim protectie. Het voorkomt dus dat men er onderdoor kan kruipen of overheen kan stappen. De hoogte van deze rok is 1300mm.

Deze betrouwbare slagboom met overklim beveiliging heeft een maximale doorgang van 4,7m inclusief vaste opvangpaal. U ontvangt een document waarin duidelijk staat welke voorbereiding getroffen moeten worden, zodat de slagboom snel geïnstalleerd en opgeleverd kan worden.

Wij adviseren bij het gebruik van slagbomen om deze te combineren met een andere oplossing om de toegang buiten werktijd deugdelijk af te sluiten.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 4830 mm
 • Afmeting Hoogte : 1115 mm
 • Afmeting Diepte : 370 mm
 • Verpakkingseenheid : 1
 • Certificaat : CE
 • Certificaat : EN

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Mobile barrier with skirt

barrier with climb over protection and skirt

barrier with climb over protection and skirt

Vluchtpoort 1,2m vleugel -2m hoog op voetplaat

Een bijzonder robuuste, veilige looppoort voor personenverkeer. Voor extra veiligheid is deze poort voorzien van een vluchtsluiting; u kunt van binnen naar buiten, maar niet andersom. Het veiligheidsslot is bovendien ook in open stand te vergrendelen. De grondgrendel is weggewerkt in een grendel- en slotstijl en – in gesloten toestand – geborgd in een aanslagblok. De poort is er dan ook met geen mogelijkheid uit te tillen. De draaipoort is standaard volbad verzinkt. Ook in dubbele uitvoering leverbaar.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 1400 mm
 • Afmeting Hoogte : 2000 mm
 • Afmeting Diepte : 100 mm
 • Verpakkingseenheid : 0
 • Certificaat : EN
 • Certificaat : CE
 • Maaswijdte breedte : 150 mm

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

3D Heracles escape gate 1,2m

Heracles looppoort 1,2m

 P006060 Heracles Escape gate 1,2m

3D Heracles escape gate 1,2m

Heras Smart Access Combi Scanner W2

De Combi Scanner is met zowel pas als vingerafdruk te bedienen. De scanners zijn geschikt voor buitengebruik (IP65) en vandalismebestendig (IK08).

Kenmerken:
- RFID (Mifare) lezer
- Optische vingerprint
- Relais voor sturingen
- Power over ethernet
- 5.000 gebruikers (10.000 templates)
- 2.000 matches in 1 seconde

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 80 mm
 • Afmeting Hoogte : 200 mm
 • Afmeting Diepte : 115 mm

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Turnstile B700

Scanner Heras Smart Access

Heras Smart Access op locatie

Heras Smart Access Box

Heras Smart Access

Het plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties.
Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur vindt u een geautomatiseerd systeem. Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Eenvoudig en flexibel in gebruik, veelzijdig in resultaat.
* Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één
* Voldoen aan eisen afkomstig van opdrachtgevers, wetten & regels
* Met één klik overzicht op al uw locaties
* De basis voor een 24/7 veilige bouwplaats

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 220 mm
 • Afmeting Hoogte : 380 mm
 • Afmeting Diepte : 170 mm

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Heras Smart Access Box

Heras Smart Access Box

Heras Smart Access op locatie

Heras Smart Access op locatie
Ask RomeinBallast NedamBamBayer Crop ScienceBpcBurgland BouwDcv GroupDe NijsDu PrieDusseldorpEng EqinGubbels BvHegemanHendriksHooyberghs BvHurksIkeaKoninklijke MarineKuijpersLutosaPeinemannSiemensUbaVan WijnenZüblin
Check in at Work en toegangscontrolesysteem zijn één dankzij koppeling

Check in at Work en toegangscontrolesysteem zijn één dankzij koppeling

De Belgische bouw werkt al jaren met Check in at Work: een software-oplossing waarmee medewerkers op de bouwwerf hun aanwezigheid door middel van een pas of QR-code doorgeven aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). Om het professionals op de bouw zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat er tussen toegangscontrolesysteem Heras Smart Access en Check in at Work een naadloze koppeling. In dit blog gaan we in op deze koppeling en de bijkomende voordelen. 

Lees meer
10 voordelen van geautomatiseerde pas- en toegangscontrole op de werf

10 voordelen van geautomatiseerde pas- en toegangscontrole op de werf

Persoonsregistratie is vaak geen keuze, maar een eis. En dat is niet zo gek, aangezien overheden steeds strengere eisen stellen. De hoofdaannemer wordt verplicht tot het registreren van werknemers, bezoekers en onderaannemers op de bouwplaats. Er komt daarom steeds meer aandacht voor toegangscontrole, ook op tijdelijke bouwwerven. Met geautomatiseerde pas- en toegangscontrole kan een hoop rompslomp worden voorkomen. Deze 10 voordelen laten zien dat er een hoop tijd, geld en energie valt te winnen op de (tijdelijke) werf.

Lees meer
Lokaal of cloud? Hulp bij keuzestress voor toegangscontrole op de werf

Lokaal of cloud? Hulp bij keuzestress voor toegangscontrole op de werf

De behoefte aan tijdelijke toegangscontrole in de bouw neemt, ook door intensievere arbeidsinspecties, snel toe. Hoe vul je deze behoefte in? En welke basale keuzes moeten worden gemaakt?Als een bouwbedrijf de overstap wil maken naar een geautomatiseerd  toegangscontrolesysteem dient zich direct het eerste dilemma aan: kies je voor een (lokaal) stand-alone systeem, of moet je gaan voor een Cloud-oplossing?

Lees meer