Persoonstoegang en toegangscontrole op de bouwplaats

Een duidelijke toegang en goede toegangscontrole van personen maakt de bouwplaats veiliger. Onbevoegden worden geweerd en alleen personen die aanwezig moeten zijn krijgen toegang.

Daarnaast is een goede toegang noodzakelijk vanuit veiligheidsoogpunt. Doordat de uitvoerder  verantwoordelijk is voor alle aanwezigen op de bouwplaats moet hij inzicht en overzicht hebben van iedereen die zich op de bouwplaats bevindt. Ook met het oog op calamiteiten is het van belang dat iedereen snel, veilig en gecontroleerd het terrein kan verlaten.

Afhankelijk van de bouwplaats zijn er verschillende toepassingen die toegangscontrole mogelijk maken. 

Met de persoonstoegang oplossingen van Heras Mobile Fencing & Security kunt u de juiste personen toegang verlenen tot een tijdelijke bouwplaats. Organiseer de toegangscontrole op uw bouwplaats met onze verschillende looppoorten en -deuren, vlucht poorten, tourniquets en toebehoren. Gebruik de Heras Poorten Kiezer om de juiste toepassing voor jouw situatie te vinden of download de productbrochure hieronder. 

Download de poorten brochure

Een optimaal toegangsplan voor uw bouwplaats

Elke bouwplaats is uniek - dat betekent dat er geen standaardoplossing is voor toegang en toegangscontrole.

In een geheel vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten bekijken we uw specifieke situatie. We bekijken wat de beste indeling is voor de toegang tot uw bouwterrein, waarbij we ook rekening houden met de omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden om onbevoegden buiten de bouwplaats te houden en de beste verkeersregeling te realiseren? Vraag  een vrijblijvend consult aan met een van onze specialisten: